Libnet.ro
UNICEF

22:31

Restictii de circulatie in Capitala din cauza protestului transportatorilor

Hotnews Hotnews,
 Restictii de circulatie in Capitala din cauza protestului transportatorilor

Brigada Rutiera a Capitalei anunta ca joi circulatia in zona Pietei Victoria, acolo unde are loc un protest al sindicalistilor Confederatiei Operatorilor si Transportatorilor din Romania COTAR), va fi restrictionata in intervalul orar 06. 00, precizeaza Mediafax. continuă pe Hotnews

COTAR spune ca va protesta astazi cu 5.000 de masini in Bucuresti. Restrictii de circulatie in zona Pietei Victoriei

Brigada Rutiera a Capitalei anunta ca joi circulatia in zona Pietei Victoria, acolo unde are loc un protest al sindicalistilor Confederatiei Operatorilor si Transportatorilor din Romania COTAR), va fi restrictionata in intervalul orar 06. 00, precizeaza Mediafax. Confederatia transportatorilor COTAR a anuntat ca nu renunta la protestul de joi, cand si-a propus sa iasa in strada cu 5. 000 de masini.

Protest contra Uber si Bolt: COTAR spune ca va aduce astazi 5.000 de masini in Bucuresti. Restrictii de circulatie in zona Pietei Victoriei

Brigada Rutiera a Capitalei anunta ca joi circulatia in zona Pietei Victoria, acolo unde are loc un protest al sindicalistilor Confederatiei Operatorilor si Transportatorilor din Romania COTAR), va fi restrictionata in intervalul orar 06. 00, precizeaza Mediafax. Confederatia transportatorilor COTAR a anuntat ca nu renunta la protestul de joi, cand si-a propus sa iasa in strada cu 5. 000 de masini.

UPDATE Protest contra Uber si Bolt: Sute de taxiuri sunt in fata Guvernului / Unii taximetristi sunt agresivi cu jurnalistii din Piata Victoriei

Piata Victoriei va fi blocata si joi de o manifestatie a sindicatelor din transporturi, Confederatia Operatorilor si Transportatorilor din Romania COTAR) anuntand ca va aduce in strada 5. 000 de masini pentru a protesta contra soferilor care utilizeaza platformele de tip UBER/Taxify Bolt). Si miercuri a avut loc un protest al FORT, care a blocat Piata Victoriei. Sindicalistii care au discutat ieri cu Razvan Cuc au spus ca au primit angajamentul concret al ministrului Transporturilor ca in urmatoarea sedinta a Guvernului va fi adoptata una dintre ordonantele de urgenta cerute. 59 O parte din taximetristii din piata au devenit agresivi cu unii reporteri si fotoreporteri aflati in piata. Un protestatar striga la portavoce: Nu dati interviuri televiziunilor din Bucuresti! 09. 47 La aceasta ora sunt cateva sute de taxiuri si cateva autocare. Traficul in piata Victoriei se desfasoara in ambele sensuri pe axa nord-sud, inclusiv pe bd. Kiseleff. Sunt masini din Bucuresti, Ilfov, dar si din Constanta, Ialomita, Brasov, Timis, Arad, Iasi.

FOTO UPDATE Protest contra Uber si Bolt: Sute de taxiuri sunt in fata Guvernului

Sindicatele din transporturi organizeaza si joi o manifestatie in Piata Victoriei, COTAR sustinand ca va aduce in strada 5. 000 de masini pentru a protesta contra soferilor care utilizeaza platformele de tip UBER/Taxify Bolt). Si miercuri a avut loc un protest al FORT, care a blocat Piata Victoriei. Sindicalistii care au discutat ieri cu Razvan Cuc au spus ca au primit angajamentul concret al ministrului Transporturilor ca in urmatoarea sedinta a Guvernului va fi adoptata una dintre ordonantele de urgenta cerute. 35 Numarul masinilor ramane constant, cateva sute. Traficul in continuare se desfasoara restrictionat prin Piata Victoriei, dar se circula pe axa nord sud, inclusiv pe bd. Kiseleff. 59 O parte din taximetristii din piata au devenit agresivi cu unii reporteri si fotoreporteri aflati in piata. Un protestatar striga la portavoce: Nu dati interviuri televiziunilor din Bucuresti!.

DIN CAUZA LIPSEI DE ANGAJATI: Au inregistrat profituri mai mici 7 din 10 companii

Aproape sapte din zece angajatori spun ca au avut profituri si cifre de afaceri mai mici din cauza lipsei de angajati, potrivit unui sondaj publicat astazi de platforma BestJobs.

DIN CAUZA CRESTERII MORTALITATII: Declinul demografic s-a accentuat in ianuarie

Populatia Romaniei a continuat scaderea din cauze demografice, iar declinul s-a accentuat in ianuarie, cand s-au pierdut 9. 867 de locuitori, fata de 6. 495 in aceeasi luna a anului 2018, in principal din cauza cresterii mortalitatii, arata datele publicate, luni, de Institutul National de Statistica INS).

VICEPREMIERUL SUCIU: Pe Iohannis nu l-a interesat daca primarii au de suferit din cauza intarzierii bugetului

Viceprim-ministrul Vasile-Daniel Suciu a declarat, astazi, intr-o conferinta de presa sustinuta la Drobeta Turnu Severin, ca pe presedintele Klaus Iohannis nu l-a interesat daca primarii au avut sau nu de suferit din cauza faptului ca a intarziat bugetul cu o luna.

inca un deces provocat de gripa. Numarul persoanelor care au murit din cauza gripei a ajuns la 180

Numarul persoanelor care au murit din cauza gripei a ajuns la 180, potrivit ultimei informari a Centrului National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile din cadrul Institutului National de Sanatate.

Populatia Bulgariei are iNDOIELI cu privire la apartenenta la NATO din cauza sentimentelor proruse

Increderea bulgarilor in NATO este mai mica decat in cea in Uniunea Europeana, iar NATO evoca reactii mai polarizate din cauza unor sentimente proruse care persista, este concluzia unui sondaj in care.

Deputat PNL: TAROM poate ramane cu toate avioanele la sol din cauza suspendarii certificatului de operator aerian!

Deputatul PNL Marius Bodea, secretar al Comisiei de Transporturi din Camera Deputatilor, avertizeaza ca TAROM ar putea ramane cu toate avioanele la sol, din cauza faptului ca Guvernul a rpovocat o criza in.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:31

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2078 seconds )