Libnet.ro
UNICEF

18:15

Retea de trafic de migranti spre Marea Britanie, destructurata in urma unor raiduri in tari europene

Hotnews Hotnews,
 Retea de trafic de migranti spre Marea Britanie, destructurata in urma unor raiduri in tari europene

O retea de trafic de migranti spre Marea Britanie a fost destructurata, conducand la arestarea a 26 de persoane in urma unor raiduri in mai multe tari ale Europei, a anuntat joi Oficiul European de Politie Europol), informeaza AFP. continuă pe Hotnews

Unul dintre patronii clubului Colectiv ar fi disparut in Marea Britanie

Tabloidele din Marea Britanie speculeaza ca unul dintre patronii Clubului Colectiv, George Alin Anastasescu, ar fi fugit din Romania si s-ar ascunde intr-o locatie necunoscuta din Marea Britanie.

UE ancheteaza regimul fiscal pentru multinationale practicat de Marea Britanie

Comisia Europeana a demarat, joi, o ancheta aprofundata asupra anumitor prevederi din regimul fiscal britanic care permit multinationalelor sa plateasca impozite mai mici in Marea Britanie, informeaza AFP, conform Agerpres.

Un roman a fost prins in timp ce fura din donatiile bolnavilor de cancer din Marea Britanie (VIDEO)

Un roman a fost filmat de niste britanici in timp ce fura din donatiile primite de bolnavii de cancer de la un centru din Marea Britanie. Filmarea cu barbatul care isi alegea obiectele dorite.

UE a demarat o ancheta asupra regimului fiscal pentru multinationale practicat de Marea Britanie

Comisia Europeana a demarat astazi o ancheta aprofundata asupra anumitor prevederi din regimul fiscal britanic care permit multinationalelor sa plateasca impozite mai mici in Marea Britanie, informeaza AFP.

Care e diferenta dintre romani si englezi? Iata raspunsul pentru care patronul din Marea Britanie si-a CONCEDIAT angajatul din Romania!

Aflat la munca in Marea Britanie, Valentin Stoian a fost intrebat de patron care e diferenta dintre romani si englezi si de ce romanii sunt asa antipatici. Se intampla vineri,.

Care e diferenta dintre romani si englezi? Iata raspunsul pentru care patronul din Marea Britanie si-a CONCEDIAT angajatul din Romania!

Aflat la munca in Marea Britanie, Valentin Stoian a fost intrebat de patron care e diferenta dintre romani si englezi si de ce romanii sunt asa antipatici. Se intampla vineri,.

Tabloidele britanice scriu ca patronul Colectiv ar fi disparut in Marea Britanie. Ce sustine avocatul lui Alin Anastasescu

Patronul clubului Colectiv, Alin Anastasescu, a fi fugit din Romania, ascunzandu-se intr-o locatie necunoscuta din Marea Britanie, scriu tabloidele britanice The Sun si Daily Mail.

Marea Britanie si Franta isi vor UCIDE propriii cetateni care sunt membri ISIS

Oficiali din Marea Britanie si Franta au declarat ca solutia cea mai buna in ce-i priveste pe cetatenii britanici si francezi care au devenit membri ai gruparii teroriste Stat Islamic din Siria si Irak.

Patronul clubului Colectiv, Alin Anastasescu, ar fi disparut in Marea Britanie. Cum speculeaza cercetatii penal si condamnatii supra-aglomerarea puscariilor din Romania pentru a se pune la adapost de procese - presa britanica

Patronul Clubului Colectiv, George Alin Anastasescu, ar fi fugit din Romania si se ascunde intr-o locatie necunoscuta din Marea Britanie, scriu tabloidele britanice The Sun si Daily Mail. Anastasescu este trimis in judecata in dosarul privind incendiul din Colectiv, unde au murit 64 de oameni in 31 octombrie 2015.

UPDATE: Presa britanica scrie ca patronul clubului Colectiv, Alin Anastasescu, ar fi disparut in Marea Britanie. Informatia e dezmintita de avocat

Patronul Clubului Colectiv, George Alin Anastasescu, ar fi fugit din Romania si se ascunde intr-o locatie necunoscuta din Marea Britanie, scriu tabloidele britanice The Sun si Daily Mail. Anastasescu este trimis in judecata in dosarul privind incendiul din Colectiv, unde au murit 64 de oameni in 31 octombrie 2015. 45: Vlad Hosu, avocatul unuia din inculpatii din Colectiv: Alin Anastasescu este in tara, a fost ieri la termen. Nu e nici un fel de dubiu in legatura cu prezenta sa in tara .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2135 seconds )