Libnet.ro
UNICEF

12:30

Retrospectiva 2018 - Ciclism: Un an dominat de sportivii britanici

Hotnews Hotnews,
 Retrospectiva 2018 - Ciclism: Un an dominat de sportivii britanici

AFP remarca succesul ciclistilor din Marea Britanie in marile tururi in 2018, mai ales in cel al Frantei, castigat de sase ori in ultimii sapte ani de sportivi din aceasta tara, o serie capabila sa provoace plictiseala. continuă pe Hotnews

Rugby - Retrospectiva 2018 - Dominatia All Blacks este tot mai palida!

Aproape de neconceput in urma cu un, ipoteza ca All Blacks sa rateze cucerirea unui al treilea titlu mondial consecutiv la Tokyo nu este de neluat in seama in conditiile in care suprematia i-a fost tot mai contestata in 2018, scrie AFP, citat de agerpres. ro.

Retrospectiva 2018 - O afacere n trei la nivel nalt ntre Novak Djokovic, Rafael Nadal si Roger Federer

In ciuda trecerii anilor, Djokovic, Nadal si Federer, toti trecuti de 30 de ani, si-au impus in continuare dominatia pe scena mondiala a tenisului masculin in 2018, desi au inceput sa apara primele fisuri odata cu aparitia unor noi sperante, scrie AFP.

Retrospectiva 2018 - Razvan Burleanu: Daca am fi cstigat grupa de Liga Natiunilor am fi putut vorbi de un an excelent

Presedintele Federatiei Romane de Fotbal FRF), Razvan Burleanu, a declarat ca in cazul in care echipa nationala ar fi castigat grupa in Liga Natiunilor 2018 ar fi fost un an excelent, in conditiile in care selectionata de tineret s-a calificat dupa doua decenii la Campionatul European Under-21.

RETROSPECTIVA 2018. Marile piese de teatru jucate pe scenele bucurestene in acest an

Teatrele bucurestene au avut si in 2018 un an prolific, aproape 100 de spectacole fiind prezentate in premiera publicului. * Nationalul bucurestean a deschis seria premierelor in februarie, cu spectacolul.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2049 seconds )