Libnet.ro
UNICEF

05:45

Reuniune de urgenta la Guvern, in cazul crimelor de la Caracal

România Liberă România Liberă,
Reuniune de urgenta la Guvern, in cazul crimelor de la Caracal

Premierul Viorica Dancila a declarat ca vrea sa propuna in CSAT, care se va reuni marti, 30 iulie, f. continuă pe România Liberă

CRIME iN SERIE iN CARACAL Sedinta de urgenta la Guvern: Premierul Viorica Dancila se intalneste cu Nicolae Moga, Raed Arafat si directorul STS (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila i-a convocat la Palatul Victoria, sambata de la ora 12, pe ministrul de Interne, Nicolae Moga, coordonatorul Departamentului pentru Situatii de Urgenta DSU), secretarul de stat Raed.

Premierul Viorica Dancila, despre crima de la Caracal: Cine a gresit va plati

Premierul Viorica Dancila a reactionat in scandalul crimei infioratoare de la Caracal, acolo unde cel putin o tanara a fost macelarita de un mecanic auto. Crima din Caracal este o drama cumplita, o.

Premierul Viorica Dancila cere noi demisii: seful Politiei Romane, prefectul judetului Olt, seful IPJ Olt. Si seful Politiei Caracal si-a pierdut postul

Premierul Viorica Dancila a intervenit la o televiziune si a anuntat ca cei vinovati de cele intamplate la Caracal trebuie sa plateasca, cerand totodata mai multe demisii.

Premierul Dancila cere ancheta urgenta in cazul fetei ucise la Caracal

Premierul Dancila a spus ca a cerut ancheta urgenta in cazul adolescentei ucise in Caracal. Ceea ce e foarte trist e ca dincolo de cei care vor plati si de masurile stricte pe care le vom lua, acea.

Psiholog criminalist, in cazul crimelor din Caracal: Criminalul are probleme grave psihice. Un om normal nu poate face asa ceva

Liviu Chesnoiu, psiholog criminalist, a vorbit la Antena 3 despre crima care a ingrozit Romania. Un barbat din Caracal a ucis cu brutalitate doua adolescente. Oasele si hainele lor au fost gasite in curtea.

Seful Camerei Deputatilor vrea infiintarea unei comisii parlamentare de ancheta in cazul din Caracal

Presedintele Camerei Deputatilor Marcel Ciolacu a anuntat, sambata, ca va avea de urgenta discutii cu liderii grupurilor parlamentare pentru infiintarea unei comisii de ancheta care sa analizeze cauzele care au dus la tragedia din Caracal.

CIOLOS, DESPRE CAZUL DIN CARACAL: PLUS cere raspundere penala pentru toti cei implicati

Dacian Ciolos afirma, in urma tragediei din Caracal, ca incompetenta si nepasarea unor indivizi pusi in institutii in mainile carora ne incredintam viata nu vor disparea cu cateva demisii, iar PLUS cere raspundere penala pentru toti cei care, prin incompetenta si nepasare, sunt complici ai acestor crime.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2189 seconds )