Libnet.ro
UNICEF

18:30

Reusita istorica pentru Ronnie OSullivan

Antena3 Antena3,
Reusita istorica pentru Ronnie OSullivan

Ronnie OSullivan a cistigat Mastersul pentru a sasea oara in cariera dupa ce l-a invins categoric in finala de duminica pe compatriotul Barry Hawkins, scor 10-1, scrie gsp. ro. Desfasurarea scorului a fost. continuă pe Antena3

Ronnie OSullivan in semifinale la Masters dupa un meci fabulos contra lui Mark Selby

Pentru a patra oara fata in fata la Masters, dupa trei finale disputate unul impotriva celuilalt, Ronnie OSullivan si Mark Selby s-au intalnitjoi dupa-amiaza pentru un loc in semifinalele editiei din acest an. Un meci intre doi titani ai snookerului, prima lor confruntare la nivel inalt dupa finala de Campionat Mondial castigata de Selby in 2014 in fata lui Ronnie dupa o revenire de la 5-10.

LIVE Ronnie OSullivan - Mark Selby pentru un loc in semifinale la Masters

Pentru a patra oara fata in fata la Masters, dupa trei finale disputate unul impotriva celuilalt, Ronnie OSullivan si Mark Selby se intalnesc joi dupa-amiaza pentru un loc in semifinalele editiei din acest an. Un meci intre doi titani ai snookerului, prima lor confruntare la nivel inalt dupa finala de Campionat Mondial castigata de Selby in 2014 in fata lui Ronnie dupa o revenire de la 5-10.

Ronnie OSullivan l-a demolat pe Barry Hawkins in finala la Masters si devine egalul lui Stephen Hendry

Prezent pentru a 11-a oara in finala turneului Masters de la Londra, Ronnie OSullivan a fost de neoprit in disputa cu Barry Hawkins.

Ronnie OSullivan il demoleaza pe Barry Hawkins in finala la Masters

Prezent pentru a 11-a oara in finala turneului Masters de la Londra, Ronnie OSullivan a fost de neoprit in prima sesiune a disputei cu Barry Hawkins.

Ronnie OSullivan in a 11-a finala de Masters. Il poate egala pe Stephen Hendry la numarul de titluri

Ronnie OSullivan si Stuart Bingham, cei doi englezi care au sustinut doua meciuri demonstrative la Bucuresti in 21 si 22 noiembrie anul trecut, s-au duelat, sambata seara, pentru un loc in finala Mastersului londonez.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2578 seconds )