Libnet.ro
UNICEF

17:15

Revelion 2019 in Piata Ovidiu. Programul evenimentelor pregatite pentru constanteni

Adevărul Adevărul,
Revelion 2019 in Piata Ovidiu. Programul evenimentelor pregatite pentru constanteni

Spectacolul de Revelion se va desfasura in Piata Ovidiu, un loc unde autoritatile se asteapta sa vina peste 12. 000 de constanteni. continuă pe Adevărul

REVELION 2019. Superstitii si obiceiuri de ANUL NOU: Ce sa faci pentru a avea mult noroc

Superstitiile de Anul Nou sunt respectate de multe persoane, care considera ca in acest fel le va merge bine in Noul An. Printre superstitiile si obiceiurile de sfarsit de an se numara dansul.

REVELION 2019. Superstitii si obiceiuri de ANUL NOU: Ce sa faci pentru a avea noroc

Superstitiile de Anul Nou sunt respectate de multe persoane, care considera ca in acest fel le va merge bine in Noul An. Printre superstitiile si obiceiurile de sfarsit de an se numara dansul.

PROGRAM BANCI REVELION 2019. PROGRAM BANCA TRANSILVANIA de REVELION

Banca Transilvania si-a adaptat programul unitatilor sale astfel incat sa raspunda asteptarilor clientilor sai. Iata programul unitatilor Banca Transilvania pe 31 decembrie si respectiv pe.

Programul mall-urilor si al supermarketurilor de REVELION 2019: Citeste inainte de a pleca la shopping!

Program Metro de Revelion 2019 intre 29-30 decembrie, magazinele METRO vor functiona dupa program normal, intre 5. 00, iar pe 31 decembrie, magazinele vor fi deschise pana la ora 16. Pe 1 ianuarie,.

PROGRAM BANCI REVELION 2019. Ce program va avea Raiffeisen Bank de Revelion

Programul agentiilor Raiffeisen Bank in perioada sarbatorilor de iarna 2018: PROGRAM BANCI REVELION 2019. 1, 2 ianuarie 2019 sunt zile nelucratoare in unitatile Raiffeisen Bank, cu.

PROGRAM BANCI REVELION 2019. PROGRAM UNICREDIT de REVELION

In zilele speciale ale lunii decembrie, sucursalele UniCredit Bank vor functiona dupa urmatorul program cu publicul: PROGRAM BANCI REVELION 2019. Programul unitatilor va fi.

PROGRAM BANCI REVELION 2019. CE PROGRAM VA AVEA ING BANK DE REVELION

ING BANK si-a anuntat programul de Revelion. In 29 si 30 decembrie, ING va avea program normal in unitatile fara casierie 9-19), iar in cele care au.

Revelion 2019. Unde pot petrece in noaptea dintre ani locuitorii Capitalei

Revelion 2019. in acest an, in Bucuresti sunt organizate doua petreceri de Revelion in aer liber. Una va fi in Piata Constitutiei, iar cealalta in Parcul Titan, iar la ambele vor canta mai multi artisti,.

REVELION 2019. Cum sarbatoresc oltenii trecerea in noul an. Traditii si obiceiuri

Puiul este ocolit intotdeauna de gospodinele din judetul Olt, atunci cand prepara masa de Revelion, pentru ca, spune traditia, cine mananca pui in noaptea dintre ani va fi sarac in anul ce.

Urari de Anul Nou: mesaje si felicitari pentru Revelion 2019

Urarile de Anul Nou, mesajele si felicitarile trimise in noaptea dintre ani sunt deja o traditie. De Revelion 2019 le puteti face o bucurie celor dragi transmitandu-le mesaje, felicitari si urari pentru noul an.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,201 seconds )