Libnet.ro
UNICEF

16:30

REVELION 2019. Romanii fac mereu greseala asta! Ce fel de struguri trebuie pusi, de fapt, pe masa de Revelion

Antena3 Antena3,
REVELION 2019. Romanii fac mereu greseala asta! Ce fel de struguri trebuie pusi, de fapt, pe masa de Revelion

Pregatirile pentru masa de Revelion sunt in toi. Anul nou vine cu traditii culinare legate de pregatirea romanilor pentru masa festiva. Romanii superstitiosi sunt convinsi ca anumite mancaruri nu trebuie. continuă pe Antena3

REVELION 2019. Superstitii si obiceiuri de ANUL NOU: Ce sa faci pentru a avea mult noroc

Superstitiile de Anul Nou sunt respectate de multe persoane, care considera ca in acest fel le va merge bine in Noul An. Printre superstitiile si obiceiurile de sfarsit de an se numara dansul.

REVELION 2019. Superstitii si obiceiuri de ANUL NOU: Ce sa faci pentru a avea noroc

Superstitiile de Anul Nou sunt respectate de multe persoane, care considera ca in acest fel le va merge bine in Noul An. Printre superstitiile si obiceiurile de sfarsit de an se numara dansul.

REVELION 2019. Ce sa mananci ca sa nu-ti fie rau dupa petrecerea de Anul Nou

Ai avut o petrecere de Revelion pe cinste? Felicitari! Daca ai exagerat, insa, cu mancatul sau cu alcoolul, s-ar putea sa nu mai fii chiar atat de fericit. Iti recomandam mai jos ce sa.

PROGRAM BANCI REVELION 2019. Ce program va avea Raiffeisen Bank de Revelion

Programul agentiilor Raiffeisen Bank in perioada sarbatorilor de iarna 2018: PROGRAM BANCI REVELION 2019. 1, 2 ianuarie 2019 sunt zile nelucratoare in unitatile Raiffeisen Bank, cu.

PROGRAM BANCI REVELION 2019. PROGRAM UNICREDIT de REVELION

In zilele speciale ale lunii decembrie, sucursalele UniCredit Bank vor functiona dupa urmatorul program cu publicul: PROGRAM BANCI REVELION 2019. Programul unitatilor va fi.

PROGRAM BANCI REVELION 2019. CE PROGRAM VA AVEA ING BANK DE REVELION

ING BANK si-a anuntat programul de Revelion. In 29 si 30 decembrie, ING va avea program normal in unitatile fara casierie 9-19), iar in cele care au.

REVELION 2019. Cum sarbatoresc oltenii trecerea in noul an. Traditii si obiceiuri

Puiul este ocolit intotdeauna de gospodinele din judetul Olt, atunci cand prepara masa de Revelion, pentru ca, spune traditia, cine mananca pui in noaptea dintre ani va fi sarac in anul ce.

PROGRAM BANCI REVELION 2019. PROGRAM BANCA TRANSILVANIA de REVELION

Banca Transilvania si-a adaptat programul unitatilor sale astfel incat sa raspunda asteptarilor clientilor sai. Iata programul unitatilor Banca Transilvania pe 31 decembrie si respectiv pe.

PROGRAM BANCI REVELION 2019. PROGRAM BANCA COMERCIALA de REVELION

Banca Comerciala Romana BCR) informeaza publicul ca unitatile sale teritoriale retail si centrele de afaceri corporate vor avea un program special de lucru, cu ocazia.

Revelion 2019. Cum va circula metroul de Anul Nou

Revelion 2019. Metroul va circula pe toata durata noptii de Revelion la interval de 10 minute, respectiv de 20 de minute dupa ora 1. Toate liniile de autobuze STB de noapte care ajung in zona centrala vor.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2437 seconds )