Libnet.ro
UNICEF

23:30

REVISTA PRESEI:Britanicii, sponsorii cersetorilor - romii trimisi in Romania au revenit ...

România Liberă România Liberă,
REVISTA PRESEI:Britanicii, sponsorii cersetorilor - romii trimisi in Romania au revenit ...

Daily Mail: Britanicii, sponsorii cersetorilor - romii trimisi in Romania au revenit pe strazile din Londra, citim in Adevarul. Potrivit site-ului, 20 de cersetori de etnie roma au fost trimisi acasa cu avionul, pe cheltuiala contribuabililor britanici, in luna iulie, la scurt timp dupa ce tabara lor din Park Lane a fost desfiintata de autoritati. In luna septembrie, insa, sase dintre cei 20 au revenit in Marea Britanie si dorm din nou sub cerul liber. Consiliul Westminster, . continuă pe România Liberă

REVISTA PRESEI: Guvernul pregateste MAREA DESCENTRALIZARE.

Daily Mail: Britanicii, sponsorii cersetorilor - romii trimisi in Romania au revenit pe strazile din Londra, citim in Adevarul. Potrivit site-ului, 20 de cersetori de etnie roma au fost trimisi acasa cu avionul, pe cheltuiala contribuabililor britanici, in luna iulie, la scurt timp dupa ce tabara lor din Park Lane a fost desfiintata de autoritati. In luna septembrie, insa, sase dintre cei 20 au revenit in Marea Britanie si dorm din nou sub cerul liber. Consiliul Westminster, .

Daily Mail: Britanicii, sponsorii cersetorilor - romii trimisi in Romania au revenit pe strazile din Londra

Tabloidul britanic Daily Mail critica, intr-un articol publicat duminica, situatia cersetorilor de pe strazile Londrei. Cersetorii romani care au primit bilete spre casa in luna iulie au revenit deja pe strazile din Londra, se arata in material.

Romii trimisi in Romania au revenit pe strazile din Londra

Tabloidul britanic Daily Mail critica, intr-un articol publicat duminica, situatia cersetorilor de pe strazile Londrei. Cersetorii romani care au primit bilete spre casa in luna iulie au revenit deja pe strazile din.

REVISTA PRESEI 28.09.2013

ADEVARUL *Consiliul Director al FMI a aprobat un nou acord preventiv cu Romania Consiliul Director al Fondului Monetar International FMI) a avizat vineri scrisoarea de intentie transmisa de autoritatile romane si a aprobat incheierea unui nou acord stand-by cu Romania, cu o durata de doi ani, in valoare de 2 miliarde euro, care va fi tratat ca preventiv.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2182 seconds )