Libnet.ro
UNICEF

22:01

Taxele notariale, mai mari din 2015 pentru achizitionarea unui apartament

B1 B1,
Taxele notariale, mai mari din 2015 pentru achizitionarea unui apartament

Din acest an, romanii vor plati mai multi bani la notar, cand cumpara o locuinta. in Capitala, tarifele din grilele de evaluare notariale au crescut cu pana la 12% fata de anul trecut. Astfel, pentru un. continuă pe B1

Taxe notariale mai mari in 2015 pentru tranzactiile imobiliare. Preturile oficiale au crescut cu pana la 12% din 1 ianuarie

Preturile minimale dupa care se calculeaza impozitele pe tranzactiile cu locuinte, terenuri sau spatii comerciale au fost majorate cu 3%-5% de catre Camerele Notarilor Publici.

Interlopul Ion Clamparu va iesi mai repede din inchisoare

Seful clanului Clamparu va iesi mai repede din puscarie. Temutul interlop botosanean, Ion Clamparu, cunoscut sub numele de Cap de Porc, a reusit sa obtina in instanta reducerea pedepselor la care a fost.

Hashtag-ul JeSuisCharlie, unul dintre cele mai populare din istoria Twitter

Dupa atentatul asupra publicatiei franceze Charlie Hebdo, hashtag-ul JeSuisCharlie a devenit unul din cele mai populare din istoria platformei de microblogging Twitter, scrie AFP. Hashtag-ul a fost introdus.

Hashtag-ul JeSuisCharlie, unul dintre cele mai populare din istoria Twitter (FOTO)

Dupa atentatul asupra publicatiei franceze Charlie Hebdo, hashtag-ul JeSuisCharlie a devenit unul din cele mai populare din istoria platformei de microblogging Twitter, scrie AFP. Hashtag-ul a fost introdus.

REVISTA PRESEI: Autoritatile folosesc tragedia din Franta pentru a impune masuri ce incalca drepturile omului

Adevarul scrie ca musulmanii segregati de societatea franceza formeaza adevarate ministate islamiste. Wall-Street vorbeste despre ce se intampla cu leul, actiunile si petrolul in 2015. Gandul descrie mobilizarea autoritatilor franceze pentru capturarea teroristilor de la Charlie Hebdo. Evenimentul Zilei vorbeste despre toleranta si prostie. Ziarul Financiar scrie ca bancherii arunca in lupta creditele ipotecare cu dobanzi fixe pe zece ani. Hotnews anunta ca societatea civila acuza autoritatile ca folosesc tragedia din Franta pentru a impune masuri ce incalca drepturile omului. Capital scrie ca firmele de asigurare pierd sute de miliarde de euro pe mana naturii. Iar Pro Sport transmite meciul Simonei Halep in semifinale la Shenzhen.

A lasat o multinationala din Bucuresti pentru o afacere cu fructe de padure intr-un sat din judetul Iasi

Alin Aignatoaei 33 de ani) a pariat in urma cu trei ani pe o plantatie de zmeura, lasand in urma jobul dintr-o multinationala din Bucuresti pentru Poiana Deleni, judetul Iasi. A inceput cu o investitie relativ mica, de 3. 000 de euro, extinzandu-se.

Utile: Cat de des sa va spalati hainele si cu cat detergent ca sa nu va imbolnaviti; Cele mai mari mituri despre diete. Metodele prin care putem slabi inteligent; Trei obiceiuri care va strica vederea. Plus: exercitii pentru ochi

Cum iti dai seama ca nu bei suficienta apa. In fiecare zi corpul tau pierde apa prin transpiratie si urina, motiv pentru care este necesar sa bei cate 2 litri de apa. Iata cum iti dai seama ca nu bei suficienta apa! Multe persoane considera ca si sucurile sau cafelele consumate zilniz sunt de folos pentru hidratarea organismului. Ananasul trateaza indigestia si previne cancerul. La indemana oricui, ananasul este fructul ce poate fi consumat in orice anotimp. In stare proaspata sau in conserva, el aduce multe beneficii in organism. Iata de ce este indicat sa il incluzi in dieta zilnica! Trateaza inflamatiile si indigestia. Contine bromelaina, o.

Aplicatii fara limita: Care sunt cele mai mari consumatoare de resurse

Nu toate aplicatiile sunt create si functioneaza egal. Unele consuma prea multe resurse si trebuie sa fii atent la ele. Iata lista celor periculoase pentru Android.

Francezii de la Cacharel vor vanzari mai mari cu 15% in Romania in acest an

Brandul francez de imbracaminte si accesorii Cacharel estimeaza pentru acest an vanzari in crestere cu 15% pentru afacerile din Romania, potrivit lui Florin Leoveanu, brand manager al companiei.

Faze tari: Cele mai mari teorii ale conspiratiei; Ultima fita! Au facut hotel in macara; Un tribunal din Argentina elibereaza un urangutan pe motiv ca e persoana

Cum ar putea arata televizorul viitorului. Televizorul viitorului ar putea sa nu mai fie un ecran plat dreptunghiular, ci o sfera, dupa modelul unui prototip expus la salonul de produse electronice International CES din Las Vegas, organizat la inceputul lunii ianuarie. Fenomene stranii care sfideaza legile fizicii. Cercetatorii nu gasesc nicio explicatie. O revista americana de stiinta a reluat si a pus in discutie cele mai misterioase fenomene, carora oamenii de stiinta nu au putut sa le dea raspunsuri.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 22:01

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2222 seconds )