Libnet.ro
UNICEF

22:30

REVISTA PRESEI: RAZBOIUL PENTRU BRUXELLES incepe din nou intre PONTA si BASESCU.

România Liberă România Liberă,
REVISTA PRESEI: RAZBOIUL PENTRU BRUXELLES incepe din nou intre PONTA si BASESCU.

Sute de milioane de euro, furate anual de mafia in halate albe, titreaza Adevarul in editia de marti: Casa Nationala de Asigurari de Sanatate CNAS) a fost fraudata ani intregi printr-un sistem relativ simplu, fara ca hemoragia anuala de sute de milioane de euro provenite din contributiile cetatenilor sa fie oprita. Saptamana trecuta, procurorii au destructurat o retea formata din medici si farmacisti care fraudase bugetul CNAS cu 1,6 milioane de lei peste 350. 000 de euro). Acesta nu este . continuă pe România Liberă

Subiectele Zilei: Imagini NASA confirma dezastrul din padurile romanesti: o suprafata uriasa de molid a disparut din Harghita in numai trei ani; Razboiul pentru Bruxelles incepe din nou intre Ponta si Basescu. Consilier prezidential: Nu stiu ca premierul

Va rezista recordul celui care a sarit cu parasuta din spatiu la fel de mult ca cel al Smarandei Braescu? Nu multi stiu ca, la capitolul recorduri din categoria. Andrei Marga: Prezenta autorilor romani in bibliotecile lumii este insuficienta. Vezi cum explica seful ICR afirmatiile despre caloriferul ardelenesc. Presedintele ICR Andrei Marga intentioneaza sa dezvolte un.

REVISTA PRESEI 15.10,2012

ADEVARUL *Ponta, dupa ce-a promis indemnizatii si salarii:Nu sunt bani pentru cheltuielile din ultimele 45 de zile ale anului Prioritatea numarul unu in acest moment a Guvernului este finalizarea anului 2012, pentru ca incepand cu 15 noiembrie - asa s-a prevazut anul trecut in buget - nu exista nicio resursa pentru functionarea spitalelor, pentru Ministerul Administratiei si Internelor, pentru o parte din pensii.

Electricitatea s-ar putea scumpi din nou, de la 1 ianuarie 2013

Lumina s-ar putea scumpi din nou, dupa ce Autoritatea Nationala pentru Reglementare in Energie ANRE) a propus marirea tarifului pentru transportul energiei electrice cu aproximativ 10%, de la 1 ianuarie 2013. Daca.

PDL va depune din nou motiunea simpla pe buget

PDL va depune din nou motiunea simpla pe buget, a anuntat, luni, democrat-liberalul Petru Calian, citat de catre Agerpres. Motiunea, denumita Guvernul USL, frana de motor a bugetului, a fost.

Turcia avertizeaza ca va riposta din nou

Ministrul turc de Externe, Ahmet Davutoglu, avertizeaza ca Turcia va riposta din nou in cazul in care vor mai exista incidente la frontiera cu Siria, transmite AFP.

Turcia avertizeaza: Vom riposta din nou in cazul in care vor mai exista incidente la frontiera cu Siria

Ministrul turc de Externe, Ahmet Davutoglu, avertizeaza ca Turcia va riposta din nou in cazul in care vor mai exista incidente la frontiera cu Siria, informeaza AFP. La orice noua incalcare a.

Alexandra Burke s-a cuplat din nou cu un fotbalist

Alexandra Burke este din nou indragostita. Despre cantareata se zvoneste ca s-ar fi cuplat cu fotbalistul.

REVISTA PRESEI: PNL il iNGHITE cu noduri pe Becali, PROTEJATUL lui Crin.

Sute de milioane de euro, furate anual de mafia in halate albe, titreaza Adevarul in editia de marti: Casa Nationala de Asigurari de Sanatate CNAS) a fost fraudata ani intregi printr-un sistem relativ simplu, fara ca hemoragia anuala de sute de milioane de euro provenite din contributiile cetatenilor sa fie oprita. Saptamana trecuta, procurorii au destructurat o retea formata din medici si farmacisti care fraudase bugetul CNAS cu 1,6 milioane de lei peste 350. 000 de euro). Acesta nu este .

REVISTA PRESEI INTERNATIONALE - 16.10.2012

FINANCIAL TIMES * RBS il suspenda pe seful departamentului de tranzactii pe dobanzi Royal Bank of Scotland RBS) l-a suspendat din functie pe Jezri Mohideen, seful pentru Europa si Asia Pacific al diviziei de tranzactii pe dobanzi, in conditiile in care banca britanica investigheaza rolul sau in scandalurile de manipulare a dobanzilor de creditare interbancara, spun surse apropiate situatiei.

REVISTA PRESEI 13.10.2012

ADEVARUL *Sima: Sunt in Islanda, mi-e frica sa vin in Romania Cristian Sima, fostul director al Bursei din Sibiu, sustine ca nu a fugit si nu se ascunde, ci doar ca a plecat in Islanda pentru a avea timp.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2258 seconds )