Libnet.ro
UNICEF

01:06

REVISTA PRESEI: Romania este la periferia UE dupa numarul de IMM-uri la mia de locuitori

România Liberă România Liberă,
REVISTA PRESEI: Romania este la periferia UE dupa numarul de IMM-uri la mia de locuitori

Adevarul prezinta o galerie foto cu romanul din fruntea defilarilor de Ziua Frantei. Ziarul financiar arata ca Romania este la periferia UE dupa numarul de IMM-uri la mia de locuitori. Evenimentul scrie despre partidul, Securitatea si tovarasul Bobu, inmormantat luni in Cimitirul Ghencea 2-Domnesti. Capital anunta ca Fondul Proprietatea a rascumparat actiuni proprii in valoare de 9,7 milioane lei. Ziare. com prezinta un intervu cu profesorul Mircea Miclea, care arata cum sunt mintiti elevii. Hotnews vorbeste despre trei subiecte mari cu sonorul mic. Sport. ro spune ca Marica se imbogateste daca rupe plasele sezonul acesta. Prosport. ro anunta ca Simona Halep este tot mai aproape de primul loc al sezonului. continuă pe România Liberă

Romania, la periferia UE. IMM-urile, o prioritate doar in declaratiile politicienilor, nu si in cifre

IMM-urile, sectorul care ar fi trebuit sa aduca oxigen in economie, sunt o prioritate doar in declaratiile politicienilor. in cifre, Romania este pe locul 26 in UE dupa numarul de IMM-uri la mia de .

Convorbire Basescu-Porosenco: Romania este alaturi de Ucraina in efortul de stabilizare si combatere a separatismului

Presedintele Traian Basescu a avut o convorbire cu omologul ucrainean la telefon, Petro Porosenco, se arata intr-un comunicat al Presedintiei, in care se precizeaza ca Romania este ingrijorata de.

REVISTA PRESEI 14.07.2014

Deutschland uber alles! Germania, noua campioana mondiala, dupa 1-0 cu Argentina Germania a castigat primul titlu mondial dupa 24 de ani si cel de-al patrulea din palmares, dupa 1-0 cu Argentina. Golul a fost marcat de Gotze, in minutul 113! .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2069 seconds )