Libnet.ro
UNICEF

17:15

REVISTA PRESEI: Romania, teren liber pentru terorism

România Liberă România Liberă,
REVISTA PRESEI: Romania, teren liber pentru terorism

Evenimentul Zilei avertizeaza ca Curtea Constitutionala a ignorat avertismentele SRI iar Romania este teren liber pentru terorism. Adevarul prezinta un articol exclusiv despre securistul Hertei Muller, care critica inchizitia secolului XXI, in Romania. Capital publica topul celor mai mari constructori din Romania. Gandul scrie despre decizia impotriva Daily Mail si a articolului care anunta invazia romanilor in Marea Britanie. Wall-Street prezinta lectia invatata in Rominia de site-urile de reduceri. Ziare. com vorbeste despre ziua in care Putin a pierdut Europa pentru totdeauna. Iar ProSport vorbeste despre posibila plecare a lui Victor Piturca de la nationala. continuă pe România Liberă

Subiectele zilei: Curtea Constitutionala a ignorat avertismentele SRI. Romania, teren liber pentru terorism; Uniunea Europeana doreste boicotarea Campionatului Mondial de fotbal din Rusia si excluderea echipelor din Champions League; Incognito. Am cumpar

Aroganta lui Tinu, securistul Hertei Muller: Sunteti amatori! Vreau sa vad inchizitia secolului XXI in Romania. Radu Tinu, fostul adjunct al Securitatii Timis in perioada 1985-1990, a criticat la scena deschisa. Macovei: Tariceanu m-a dat afara din Guvern cand am refuzat sa semnez acte ilegale. Fostul ministru al Justitiei, Monica Macovei a dezvaluit ca in perioada in care facea parte din Guvernul.

REVISTA PRESEI: Amenintarea Rusiei peste alegerile de la Bucuresti

Jurnalistii de la Ziare. com deschid revista presei de miercuri cu un articol in care vorbesc despre amenintarea Rusiei peste alegerile de la Bucuresti. Adevarul arata cum a legalizat PSD primele ilegale ale bugetarilor. Gandul prezinta reactia SUA dupa ce Guvernul Ponta a dat ordonanta traseismului politic. Capital scrie ca exista doar trei companii in afara Bucurestiului care ofera peste 10. 000 locuri de munca. Hotnews arata cum a ajuns un tanar proaspat admis la facultatea de Drept din Bucuresti sa ceara in instanta dizolvarea Consiliului Local Constanta. Ziarul Financiar arata ca doar pietele externe tin in viata fabricile industriasilor romani. Wall-Street publica un articol despre prezenta politicienilor in social media si postarile care au succes. Iar ProSport prezinta trei fotbalisti importanti la care Piturca nu s-a gandit pentru meciul cu Grecia.

REVISTA PRESEI: Un primar condamnat, artizan al Ordonantei traseismului politic

Evenimentul Zieli dezvaluie ca un primar condamnat a convins Guvernul sa dea Ordonanta privind traseismul politic. Jurnalistii de la Adevarul se intreaba de ce il platim cu bani publici pe Victor Ciorbea. Capital scrie ca asiguratorii intentioneaza sa construiasca o baza de date cu istoricul tuturor masinilor pentru care a fost platita asigurare Casco. Gandul anunta ca CSAT a aprobat prezenta unor aeronave NATO in Romania. Hotnews scrie despre summitul NATO la care se decide soarta cooperarii cu Rusia in cel mai tensionat moment de dupa Razboiul rece. Ziarul Financiar arata ca managerii se asteapta sa reintram intr-o perioada de crestere economica. Ziare. com anunta ca vin vremuri grele pentru UE, cu o economie la pamant si o Rusie dura. Iar ProSport pubica un interviu cu Viorel Moldovan, selectionerul nationalei U21.

REVISTA PRESEI: Putin catre Barroso - Daca vreau, ocup Kievul in doua saptamani

Adevarul arata ca invatamantul din Romania este de nota 6. Hotnevs scrie ca Vladimir Putin l-a avertizat pe Barroso, caruia i-a spus ca Daca vreau, ocup Kievul in doua saptamani. Capital arata ca taxa pe stalp ajunge pe raft. Gandul anunta cinci noi motive de ingrijorare pentru guvernanti. Evenimentul Zilei scrie ca ministrul Ioan Rus vrea sa scape de mostenirea lui Relu Fenechiu si Dan Sova. Iar ProSport anunta ultimele transferuri facute de Manchester United si Arsenal.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2114 seconds )