Libnet.ro
UNICEF

15:15

Revolta politistului Traian Bereceanu dupa tragedia din Clubul Colectiv: a fost nevoie de un carnagiu...

Adevărul Adevărul,
Revolta politistului Traian Bereceanu dupa tragedia din Clubul Colectiv: a fost nevoie de un carnagiu...

Traian Berbeceanu, fostul sef al BCCO Alba si-a manifestat revolta fata de modul in care autoritatile au actionat in ultimii ani, inainte de a se produce tragedia din 30 octombrie 2015. Mesajul sau de solidaritate cu familiile victimelor si cu tinerii care au iesit in strada a fost publicat in acasta seara. continuă pe Adevărul

Revolta politistului Traian Berbeceanu dupa tragedia din Clubul Colectiv: a fost nevoie de un carnagiu...

Traian Berbeceanu, fostul sef al BCCO Alba si-a manifestat revolta fata de modul in care autoritatile au actionat in ultimii ani, inainte de a se produce tragedia din 30 octombrie 2015. Mesajul sau de solidaritate cu familiile victimelor si cu tinerii care au iesit in strada a fost publicat in acasta seara.

Simona Halep, dupa tragedia din Clubul Colectiv: Din pacate, singurul ajutor pe care il pot oferi va fi o donatie

30 de persoane si-au pierdut viata, iar alte 130 sunt internate in mai multe spitale din Bucuresti, dupa tragedia de vineri seara din Clubul Colectiv. Revenita in tara dupa ce a participat la Turneul Campioanelor, Simona Halep a scris cateva randuri pe contul persoanal de Facebook: Din pacate, singurul ajutor pe care il pot oferi va fi o donatie, a precizat numarul doi din clasamentul WTA.

Cine sunt cataratorii pe cadavre dupa tragedia din clubul Colectiv

Tragedia de vineri seara de la Clubul Colectiv s-a soldat cu 30 de morti si 185 de raniti, iar in jurul ranii deschise si a doliului national s-au adunat cei care vor sa obtina ceva expunere mediatica de pe urma mortilor. Retelele de socializare s-au umplut cu poze necenzurate ale cadavrelor arse, intinse pe caldaram sau pe podeaua clubului. Cine sunt, ce idei ventileaza in spatiul public si in cate categorii se impart cei care vor o secunda de expunere in fata mortilor? HotNews. ro va prezinta un scurt inventar al cataratorilor pe cadavre .

Reactia printului Charles, dupa tragedia din clubul Colectiv

Printul Charles si-a exprimat regretul pentru moartea celor 30 de persoane in clubul Colectiv din Bucuresti.

PNL a anulat marsul de protest care urma sa aiba loc in Capitala, dupa tragedia din Clubul Colectiv. Sedinta BPN al PSD, de asemenea anulata

PNL a anuntat, sambata, anularea marsului de protest programat sa se desfasoare de la ora 11. 00 in Capitala, liberalii exprimand adancul regret pentru tragedia care a avut loc vineri seara si transmitand condoleante familiilor indoliate. Totodata, sedinta BPN al PSD programata pentru astazi a fost anulata, conducerea formatiunii luand aceasta decizie in semn de solidaritate cu victimele tragediei petrecute vineri noapte in Bucuresti. potrivit Mediafax.

Mesajul lui Klaus Iohannis la doua zile dupa tragedia din Colectiv

La doua zile dupa tragedia din Clubul Colectiv in care au murit 30 de persoane, presedintele Klaus Iohannis a postat un mesaj, pe Facebook, im cate vorbeste despre coeziunea si solidaritatea unei natiuni.

Tragedia din Clubul Colectiv Expert american in pirotehnie: In SUA, si barmanii care pun artificii pe torturi si sticle de sampanie sunt instruiti

Pyro Pete Cappadocia, unul dintre cei mai cunoscuti experti americani in efecte pirotehnice pentru concerte si spectacole, a vorbit despre tragedia din clubul Colectiv, unde si-au pierdut viata 31 de persoane. Acesta a remarcat similitudinile cu incendiul produs in 2003 in clubul clubul american The Station, care a ucis 100 de persoane. Pyro Pete a declarat, intr-un interviu acordat Pollstar. com, ca in SUA pana si chelnerii care pun artificii pe torturi sau sticle de sampanie sunt instruiti de specialist.

Tragedia din clubul Colectiv Mircea Cartarescu: Fiecare dintre tinerii care au murit atat de ingrozitor si de absurd ar fi putut fi copilul meu

Mircea Cartarescu spune ca fiecare dintre tinerii care au murit atat de ingrozitor si de absurd in tragedia din clubul Colectiv ar fi putut fi copilul lui, precizand ca Bucurestiul este o cursa de soareci si vor fi zeci de mii de victime la urmatorul cutremur major, intr-un mesaj pe Facebook, citat de Mediafax.

REVISTA BLOGURILOR. Adelin Petrisor. De ce nu a prezentat TVR tragedia din clubul Colectiv in regim de breaking news

Pe blogurile de marti, citim explicatia lui Adelin Petrisor despre motivul pentru care TVR nu a prezentat in regim de breaking news tragedia din clubul Colectiv, dar si despre ce ar trebui sa invete oamenii in urma tragediei, in opinia lui Moise Guran.

Tragedia din clubul Colectiv Inca un pacient de la Spitalul de Arsi a murit, bilantul a urcat la 31 de morti. / Cei trei actionari ai clubului Colectiv, Alin Anastasescu, Paul Gancea si Costin Mincu, au fost retinuti de procurori

Cei trei actionari ai clubului Colectiv, Alin Anastasescu, Paul Gancea si Costin Mincu, au fost retinuti de procurori, fiind acuzati de ucidere si vatamare corporala din culpa, in dosarul privind incendiul in care 31 de oameni au murit si alti aproximativ 200 au fost raniti, potrivit Mediafax. Parchetul considera ca incendiul din clubul Colectiv s-a produs ca urmare a faptului ca a fost permis accesul unui numar de persoane mult peste limita admisa a localului, precum si a desfasurarii unui foc de artificii in conditiile amenajarii interioare improprii unor astfel de activitatiPeste 130 de persoane sunt internate in mai multe spitale din Bucuresti, dupa tragedia de vineri seara din Clubul Colectiv in urma careia 31 de persoane si-au pierdut viata. ----------------------vezi live text pe HotNews. ro toate informatiile zilei de luni.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2125 seconds )