Libnet.ro
UNICEF

08:17

Revolutie in Educatie: Guvernul schimba din nou printr-o ordonanta fata examenelor din invatamant

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Revolutie in Educatie: Guvernul schimba din nou printr-o ordonanta fata examenelor din invatamant

Evaluarea nationala, admiterea la liceu si bacalaureatul vor fi date, din 2019, dupa modelul testelor PISA, respectiv cel de interdisciplinaritate, potrivit unei ordonante de urgenta adoptate luni de Guvern, care modifica Legea educatiei introdusa in. continuă pe Wall-Street Ro

ANI cere din nou incetarea mandatului deputatului Stefan Stoica, Eugen Nicolicea spune ca trebuie modificata legea

Agentia Nationala de Integritate a solicitat din nou Camerei Deputatilor sa constate demiterea de drept a deputatului PDL Stefan Stoica, solicitarea fiind transmisa Comisiei juridice, dar deputatul UNPR Eugen Nicolicea a invocat o decizie a Curtii Constitutionale care cere modificarea si clarificarea Legii integritatii, transmite Mediafax.

Primarul din Toronto tine din nou prima pagina: Femeile iubesc banii!

Primarul din Toronto, Rob Ford, s-a facut din nou remarcat dupa un interviu realizat in spiritul Craciunului, la postul de radio local 106. 7s Sports Junkies, preluat de CBS. intrebat ce cadou ii va face sotiei.

Elena Udrea trimite din nou un drept la replica pentru opinia unui jurnalist. Tolontan: Gestul Elenei Udrea tradeaza un reflex antidemocratic mai profund

Jurnalista Ioana Ene Dogioiu de la publicatia online Ziare. com a scris, sambata, un articol de opinie despre Elena Udrea. Aceasta din urma considera necesar sa trimita un drept la replica la respectivul articol de opinie, in care contrazice unele dintre afirmatiile facute de ziarista in text. Pe blogul sau, Catalin Tolontan intervine in acest caz: Udrea ataca parerea unui ziarist despre ea! E un caz unic in presa mondiala democratica. Doar ca nu este: un precedent a fost stabilit de aceeasi Elena Udrea, in cazul unui articol publicat in mai a. c. de ziarul Romania libera.

Sinclair ZX Spectrum Un sistem clasic ce va fi disponibil din nou

Sinclari ZX Spectrum, un computer care atrage ganduri nostalgice din partea tuturor ce au avut de a face cu el in copilarie, va fi disponibil ca o tastatura Bluetooth. Acesta va fi compatibil initial cu iOS si apoi cu dispozitivele cu Android si Windows Phone, precum si cu computerele PC sau Mac. Acesta va fi cunoscut ca Bluetooth ZX Spectrum si se va conecta wireless la un iPad si apoi la un TV prin Apple Airplay. Aceasta este o modalitate [].

actualitate, 08:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2118 seconds )