Libnet.ro
UNICEF

15:30

Cele mai importante batalii din istorie

Adevărul Adevărul,
Cele mai importante batalii din istorie

Cele mai importante batalii din istoria omenirii sunt acele batalii singulare nu campanii sau razboaie in sine) care modifica polii de putere din lume, schimband irevocabil destinul omenirii. continuă pe Adevărul

Wall-Street.ro organizeaza retailArena, unul dintre cele mai importante evenimente ale anului

Cotidianul de afaceri Wall-Street. ro organizeaza in aceasta toamna prima editie a conferintei retailArena , unul dintre cele mai importante evenimente dedicate comertului traditional si online din acest an.

AGENDA ZILEI: Vezi care sunt cele mai IMPORTANTE evenimente de vineri, 26 iulie.

Ministerul Afacerilor Externe atentioneaza cetatenii romani care doresc sa calatoreasca in Egipt sau se afla pe teritoriul acestui stat asupra faptului ca demonstratiile de protest si violentele continua. Incepand cu data de 26 iulie 2013, pe teritoriul R. Egipt sunt anuntate manifestatii care pot determina noi confruntari intre protestatari. MAE recomanda cetatenilor romani sa evite calatoriile, pana la restabilirea situatiei, iar celor care se afla pe teritoriul egiptean li se recomanda .

FOTO Cele mai ciudate poduri din lume

Cele mai multe poduri sunt facute pentru a transporta oameni sau vehicule dintr-un loc in altul. Dar unde mai este distractia in toata aceasta treaba? Astfel, mai multi arhitecti si ingineri si-au lasat imaginatia sa zburde atunci cand au construit cateva poduri care au ajuns sa fie unice, amuzante si uimitoare.

Clujul are cele mai mari chirii din tara pentru birourile din vile

Alternativa mai putin costisitoare la inchirierea unui birou intr-o cladire dedicata este ocuparea unei vile. in afara de Bucuresti, capitala Transilvaniei este orasul cu cele mai mari chirii practicate pe segmentul vilelor de birouri. Preturile incep de la 4,3 euro si pot ajunge pana la 10 euro.

ADPM Travel! Top 10 cele mai frumoase plaje din Turcia!

Daca atunci cand te gandesti sa alegi o vacanta in Turcia iti vin instant in minte plajele extrem de aglomerate si resorturile hoteliere de lux, afla ca aceasta destinatie are de oferit si numeroase comori secrete locuri si plaje virgine unde simplitatea este la ea acasa, peisaje idilice de care te poti bucura in voie. Continue reading .

Una din cele mai frumoase manastiri din Romania, MISTUITA de flacari. A ramas un morman de cenusa

Manastirea Varzaresti din judetul Vrancea a fost mistuita de flacari in aceasta noapte. Un incendiu puternic a distrus chiliile in care stau maicutele. Din fericire, nimeni nu a fost ranit, dar pagubele su.

FOTO Cele mai interesante picioare din New York

Ce spun picioarele unei femei despre ea? Se pare ca indeajuns de mult, potrivit unei fotografe din New York, care a stabilit un record din a captura membrele inferioare ale femeilor.

Cea mai buna veste din ultimii ani pentru sudul litoralului: vin gazele naturale.

Una dintre cele mai dureroase probleme din sudul litoralului romanesc este aproape rezolvata: incalzirea locuintelor la preturi rezonabile. Dupa ce au inghetat de frig in case, dupa ce au platit sume imense pentru gigacalorie, cele mai mari din tara, locuitorii din Mangalia, dar si cei din localitatile invecinate pot rasufla usurati: in aceasta toamna vor avea gaze naturale. SC Megaconstruct SA, in calitate de concesionar al serviciului public de distributie a gazelor naturale in municipiul .

Cele mai grave accidente de tren produse in Europa.

Accidentul feroviar care a avut loc miercuri de la Santiago de Compostela, in nord-vestul Spaniei, soldat cu cel putin 77 de morti si 141 de raniti, este unul dintre cele mai sangeroase din ultimii aproximativ 40 de ani, relateaza Mediafax. Aceasta catastrofa este una dintre cele mai grave produse vreodata in Spania. In 1944, o coliziune intre un tren care asigura o legatura Madrid-Galicia si o locomotiva s-a soldat cu sute de morti. In 1972, 77 de persoane au fost murit in urma deraierii unui .

TOP: tarile care ar trebui sa ii sperie pe tineri. Au cele mai mari rate ale somajului

Cele 28 de state membre ale Uniunii Europene insumeaza 57,5 milioane de tineri cu varste intre 15-24 de ani, iar in aceasta categorie rata somajului este foarte ridicata - 23%. Grecia 55,3%) si Spania 53,2%) sunt tarile cu cele mai ridicate niveluri.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2048 seconds )