Libnet.ro
UNICEF

16:01

Ricky Martin are un nou iubit. Cine este partenerul vedetei

ADPM ADPM,
Ricky Martin are un nou iubit. Cine este partenerul vedetei

Ricky Martin are un nou iubit. Cantaretul a fost fotografiat de paparazzi pe strazile din Malibu alaturi de sirianul Jwan Yosef, un cunoscut artist vizual. Cei doi par extrem de apropiati, iar jurnalistii americani sustin ca cei doi sunt iubiti de cateva luni. continuă pe ADPM

BB-8 este partenerul ideal pentru a viziona noul Star Wars acasa

Pentru ca nu oricare dintre prietenii vostri isi doreste sa vada din nouStar Wars The Force Awakens acasa, robotul BB-8 creat de Sphero s-ar putea sa fie partenerul perfect de vizionare. Fanii Star Wars cu bugete generoase, la scurt timp dupa ce Star Wars The Force Awakens a ajuns in cinematografe, au investit o suma [].

Cine este Serghei Roldughin, violoncelistul prieten din copilarie cu Vladimir Putin, aflat in centrul unui sistem de societati-paravan dezvaluit de Panama Papers

Este prieten cu Vladimir Putin, nasul uneia dintre fiicele sale si violoncelist la teatrul Mariinski. Dar, de 24 de ore, Serghei Roldughin este acuzat ca se afla in centrul unui complex sistem de societati-paravan ale apropiatilor presedintelui rus, potrivit ziarului independent Novaia Gazeta, preluat de AFP.

Cine este Daniel Ionita, diplomatul propus pentru postul de ambasador la Chisinau

Klaus Iohannis a dezvaluit la TVR numele viitorului ambasador la Chisinau - Daniel Ionita, fost secretar de stat in Ministerul Afacerilor Externe. Daniel Ionita este diplomat de cariera. Si-a inceput activitatea in MAE in iunie 1996, parcurgand succesiv toate treptele diplomatice, de la atasat la ministru plenipotentiar. Din 6 octombrie 2011 si pana la data preluarii functiei de secretar de stat a fost Ambasador extraordinar si plenipotentiar al Romaniei in Regatul Norvegiei.

Cine este barbatul din spatele inselatoriei fiscale din Panama

Omul din spatele inselatoriei fiscale din Panama care a condus procesul de imbogatire a elitei globale este fiul unui fost ofiter SS. Acesta ar fi facut parte din asa-numita divizie Cap de.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 16:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2021 seconds )