Libnet.ro
UNICEF

21:15

Cine este barbatul din spatele inselatoriei fiscale din Panama

Antena3 Antena3,
Cine este barbatul din spatele inselatoriei fiscale din Panama

Omul din spatele inselatoriei fiscale din Panama care a condus procesul de imbogatire a elitei globale este fiul unui fost ofiter SS. Acesta ar fi facut parte din asa-numita divizie Cap de. continuă pe Antena3

Cine este Serghei Roldughin, violoncelistul prieten din copilarie cu Vladimir Putin, aflat in centrul unui sistem de societati-paravan dezvaluit de Panama Papers

Este prieten cu Vladimir Putin, nasul uneia dintre fiicele sale si violoncelist la teatrul Mariinski. Dar, de 24 de ore, Serghei Roldughin este acuzat ca se afla in centrul unui complex sistem de societati-paravan ale apropiatilor presedintelui rus, potrivit ziarului independent Novaia Gazeta, preluat de AFP.

VIDEO Stiinta din spatele epilarii definitive cu laser

A fost numit cel mai popular tratament cosmetic non-chirurgical din lume si nu este greu de vazut de ce - indepartarea permanenta a parului nedorit suna prea frumos ca sa fie adevarat. Dar asa este? Laserul chiar indeparteaza cu adevarat si permanent foliculii de par?.

Durerea din spatele zambetului gimnastei Catalina Ponor. Sportiva sufera cumplit

Este considerata una dintre cele mai frumoase sportive de la noi, dar Catalina Ponor, 28 de ani, nu se poate lauda ca are noroc in dragoste.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2074 seconds )