Libnet.ro
UNICEF

00:07

Riscul unei catastrofe nucleare este mai mare azi decat era in perioada Razboiului Rece, spune un fost sef al Pentagonului

Hotnews Hotnews,
 Riscul unei catastrofe nucleare este mai mare azi decat era in perioada Razboiului Rece, spune un fost sef al Pentagonului

Riscul unei catastrofe nucleare - sub forma unui razboi regional, a unui atac terorist sau de pe urma unui accident - este mai mare decat era in timpul Razboiului Rece si creste in continuare, spune William Perry, fost Secretar al apararii SUA, conform The Guardian. continuă pe Hotnews

Paravion a devenit cea mai mare agentie de turism online din Romania

Paravion, cu afaceri in mai multe tari din Europa si in Turcia, si-a majorat afacerile de 2,7 ori in 2015 si a atins cifra de 46 de milioane de euro pe toate pietele pe care activeaza, din care 67% este generata de Romania, ceea ce o face cea mai mare.

Twitter intentioneaza sa renunte la limita de 140 de caractere si o va inlocui cu una de 70 de ori mai mare - surse

Twitter se gandeste foarte serios sa inlocuiasca traditionala limita de 140 de caractere din mesaje cu o limita mult mai mare, de 10. 000 de caractere, scrie site-ul Re/code care citeaza mai multe surse. Compania are 300 de milioane de utilizatori, insa creste foarte lent, astfel ca are nevoie de o schimbare majora. Schimbarea ar putea fi aplicata in acest trimestru, insa trebuie stabilit modul in care acest lucru se poate face fara a modifica radical felul in care arata site-ul. Actiunile companiei au scazut cu 2% dupa aparitia informatiei.

Cel mai mare safir stelat din lume, descoperit in Sri Lanka: cat valoreaza nestemata

Cel mai mare safir stelat din lume a fost descoperit de curand intr-o mina din Sri Lanka, au anuntat expertii in gemologie din aceasta tara.

Avertizare de ninsori si depuneri de polei in cea mai mare parte a tarii

Meteorologii au emis luni dimineata avertizare de ninsori, precipitatii mixte si depuneri de polei in cea mai mare parte a tarii.

Care este cel mai mare pericol al consumului de zahar? Care sunt sursele ascunse de zahar, cum le descoperim si cu ce le putem substitui?

Consumul zaharului de masa poate creste riscul aparitiei cancerului de san, potrivit unui nou studiu efectuat pe soarecii de laborator de catre cercetatorii de la Universitatea din Texas. Legatura dintre consumul mare de zahar si dezvoltarea cancerului de san a fost descoperita in cercetarile efectuate anterior, insa cel mai recent studiu, publicat in revista de specialitate Cancer Research, a analizat care este rolul zaharului in dezvoltarea tumorilor la nivelul glandelor mamare. Iata care sunt datele celui mai recent studiu, care sunt sursele ascunse de zahar din regimul nostru alimentar, cum le descoperim si cu ce le putem inlocui.

DJ number one in mai multe topuri internationale, primul headliner de festivalul cu cel mai mare aflux de public din tara

DJ Tiesto, number one de-a lungul timpului in mai multe topuri internationale, este primul cap de afis la editia din acest an a UNTOLD Festival, evenimentul muzical care anul trecut a reusit sa atraga cel mai mare aflux de public.

Un bebelus gigant s-a nascut la Maternitatea Targu Jiu. Fabian are 4,8 kilograme si este de doua ori mai mare decat colegii de salon

Un bebelus gigant in greutate de 4,8 kilograme a venit pe lume la Maternitatea Targu Jiu. Parintii sunt incantati si isi mai doresc cel putin un copil.

Managerul care nu se fereste sa mearga in costum pe bicicleta: Emigratia, cea mai mare problema de retentie

Andrew Peirson este managing director al JLL pe Romania si sud-estul Europei din aprilie, anterior el ocupandu-se de businessul companiei in regiune din biroul companiei din Serbia.

Steaua trebuie sa plateasca un pret mai mare pentru Budescu

Oficialii clubului Astra Giurgiu au anuntat, joi, ca pentru a-l transfera pe Constantin Budescu rivala Steaua trebuie sa plateasca mai mult de 1. 1 milioane de euro.

Dacia a vandut anul trecut 100.000 de automobile pe cea mai mare piata a sa: Franta

Dacia a vandut anul trecut 100. 000 de unitati pe piata franceza, inregistrand un recul de 5% fata de 2014, arata datele organizatiei franceze CCFA. Vanzarile de masini noi in Franta au avansat cu 6%, Hyundai si MINI avand cele mai mari cresteri procentuale. Grupurile auto franceze au 57% din piata totala, iar grupul Volkswagen - implicat in uriasul scandal al emisiilor - are 12%.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2581 seconds )