Libnet.ro
UNICEF

12:00

Dacia a vandut anul trecut 100.000 de automobile pe cea mai mare piata a sa: Franta

Hotnews Hotnews,
 Dacia a vandut anul trecut 100.000 de automobile pe cea mai mare piata a sa: Franta

Dacia a vandut anul trecut 100. 000 de unitati pe piata franceza, inregistrand un recul de 5% fata de 2014, arata datele organizatiei franceze CCFA. Vanzarile de masini noi in Franta au avansat cu 6%, Hyundai si MINI avand cele mai mari cresteri procentuale. Grupurile auto franceze au 57% din piata totala, iar grupul Volkswagen - implicat in uriasul scandal al emisiilor - are 12%. continuă pe Hotnews

Bursa romaneasca a adus anul trecut un randament de 3%, de aproape cinci ori mai mic decat in 2014 si doar cu putin peste dobanzile la banci

Bursa a adus investitorilor, anul trecut, un randament de 3,1%, usor peste dobanzile din banci, dar de aproape cinci ori mai mic fata cel de anul trecut, evolutia pietei locale fiind determinata semnificativ de factori externi, in timp ce lichiditatea a scazut cu o treime, urmand trendul regional.

Turism de Revelion: Statiunile balneare au avut mai multi turisti decat anul trecut, dar numarul total de turisti romani care si-au petrecut Revelionul in tara a scazut cu 3,5%

Peste 147. 000 de romani si-au petrecut Revelionul in statiunile din tara, in scadere cu 3,5% fata de anul trecut, potrivit datelor furnizate de Federatia Patronatelor din Turismul Romanesc. Si numarul de turisti romani care au plecat in strainatate a scazut cu 5% fata de anul precedent. Statiunile interne care au inregistrat cresteri ale numarului de turisti sunt in cele balneare + 4%), litoral si Delta Dunarii.

Cea mai mare diferenta de audienta intre Antena 1 si Pro TV, inregistrata de Anul Nou: Revelionul lui Dan Negru, audienta de 10 ori mai mare

Revelionul lui Dan Negru, al 16-lea consecutiv prezentat de omul de televiziune, a inregistrat cea mai mare audienta in noaptea de Anul Nou, la mare distanta fata de celelalte posturi TV. Programul difuzat de Antena 1 in noaptea de Revelion a inregistrat o audienta de zece ori mai mare fata de principalul concurent, Pro Tv, scriePaginademedia. ro.

Regiunea Bucuresti-Ilfov a avut cea mai mare pondere, de 21,8%, din exportul tarii

Regiunea Bucuresti-Ilfov a avut, in primele opt luni din 2015, cea mai mare pondere in exportul tarii noastre, de 21,8%, fiind urmata de Regiunea Vest 17,1%), Regiunea Sud-Muntenia 15,7%), Regiunea Centru 14,1%), potrivit datelor Ministerului Economiei, Comertului si Relatiilor cu Mediul de Afaceri MECRMA).

Hyundai si Kia se asteapta in 2016 la cea mai slaba crestere a vanzarilor din ultimul deceniu

Cel mai mare constructor auto sud-coreean, Hyundai Motor, si subsidiara sa, Kia Motors Corp. , au estimat, luni, ca in 2016 vanzarile lor combinate vor inregistra cea mai slaba crestere din ultimul deceniu, pe fondul reducerii cererii pe piata din China si a aprecierii monedei sud-coreene, relateaza AFP.

Avertizare de ninsori si depuneri de polei in cea mai mare parte a tarii

Meteorologii au emis luni dimineata avertizare de ninsori, precipitatii mixte si depuneri de polei in cea mai mare parte a tarii.

Harghita: Minus 21 de grade Celsius la Bucin, cea mai scazuta temperatura a iernii din judet

Cea mai scazuta temperatura a acestei ierni in judetul Harghita s-a inregistrat duminica dimineata la statia meteo Bucin - minus 21 de grade Celsius, anunta Agerpres.

Deputatii au cheltuit sume colosale pentru deplasarile in strainatate. Care a fost cea mai scumpa vizita

In mai putin de un an deputatii au cheltuit peste 2 milioane de lei pentru deplasarile in strainatate, cele mai scumpe destinatii fiind Vietnamul, Canada si Mexicul. Cea mai scumpa vizita a costat peste.

Femeia care a revolutionat scoala. Maica Smara, cea mai buna prietena a Veronicai Micle, educatoarea poporului

Cea mai buna prietena a Veronicai Micle, Smaranda Gheorghiu, personaj ilustru in galeria intelectualitatii romanesti, a ramas in constiinta nationala drept Maica Smara, asa cum a numit-o amica sa de suflet. Militanta ferventa a drepturilor pentru femei, fiind chiar una dintre fondatoarele miscarii feministe din Romania, Smaranda este o importanta poeta, autoare de piese de teatru, traducatoare si prozatoare.

-18 GRADE, cea mai scazuta temperatura din acest an

In noul an, cea mai scazuta temepratura, de -18 grade Celsius, s-a inregistrat la statiile meteo din Miercurea Ciuc si Toplita.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2304 seconds )