Libnet.ro
UNICEF

16:01

Cel mai mare safir stelat din lume, descoperit in Sri Lanka: cat valoreaza nestemata

Adevărul Adevărul,
Cel mai mare safir stelat din lume, descoperit in Sri Lanka: cat valoreaza nestemata

Cel mai mare safir stelat din lume a fost descoperit de curand intr-o mina din Sri Lanka, au anuntat expertii in gemologie din aceasta tara. continuă pe Adevărul

CES 2016: Lenovo Yoga 900s este cel mai subtire hibrid portabil din lume

Cei de la Lenovo incearca sa nu-si piarda dominatia din piata de PC-uri prin lansarea celui mai subtire hibrid din lume, Lenovo Yoga 900s. Desi la nivel global numarul celor care investesc in PC-uri noi este in continua scadere, chiar si dupa lansarea noului sistem de operare Windows 10, cei de la Lenovo sunt hotarti [].

Sinodul Panortodox, cel mai important eveniment religios din 2016

Anul acesta urmeaza sa se desfasoare Sinodul Panortodox, primul dupa o pauza de 1. 100 de ani. Acest eveniment este unul istoric, pregatirile pentru desfasurarea sa incepand inca de acum 55 de ani - in 1961, la Rhodos s-a stabilit ca este necesar un nou Sinod, discutiile pe aceasta tema fiind continuate in anii urmatori, in care s-au stabilit temele de discutie si locul unde va avea loc.

Cetatea Rasnov, printre cele mai frumoase zece castele de zapada din lume

Revista Conde Nast Traveler a publicat o lista a celor mai frumoase zece castele de zapada din lume, cu peisaje uimitoare si cetati impunatoare care merita vizitate pe timp de iarna. Cetatea Rasnov, judetul Brasov, se numara printre cele mai frumoase zece castele din lume pe timp de iarna, potrivit publicatiei de turism Traveler.

Cetatea Rasnov, in topul celor mai frumoase castele de zapada din lume

Revista de specialitate Traveler si-a anuntat castigatorii in topul celor mai frumoase castele de zapada din lume. Printre acestea figureaza si un monument din Romania.

Cetatea Rasnov, printre cele mai frumoase zece castele de zapada din lume

Cetatea Rasnov, judetul Brasov, se numara printre cele mai frumoase zece castele din lume pe timp de iarna, potrivit publicatiei de turism Traveler, cetatea inregistrand in 2015 un numar record de aproape 363. 000 de vizitatori, transmite corespondentul.

FOTO. Cetatea Rasnov, printre cele mai frumoase zece CASTELE de zapada din lume

Cetatea Rasnov se numara printre cele mai frumoase zece castele din lume pe timp de iarna.

Cosmin Olaroiu, desemnat cel mai bun antrenor din Orientul Mijlociu, in 2015

Cosmin Olaroiu, antrenorul echipei de fotbal Al Ahli Dubai, a fost desemnat cel mai bun tehnician, in anul 2015, din Orientul Mijlociu, prin votul fanilor din intreaga lume. Olaroiu a reusit sa ii devanseze.

Cosmin Olaroiu, cel mai bun antrenor din Orientul Mijlociu in 2015

Tehnicianul echipei Al-Ahli Dubai, Cosmin Olaroiu, a fost desemnat cel mai bun antrenor din Orientul Mijlociu, intr-un sondaj realizat de site-ul ahdaaf. me, pe baza voturilor fanilor din intreaga lume.

Rata somajului s-a mentinut la 6,3%, cel mai scazut nivel din 1990

Numarul persoanelor aflate in cautarea unui loc de munca in Germania a scazut in decembrie mai mult decat estimau economistii, in timp ce rata somajului s-a mentinut la un nivel minim record, semn ca firmele din cea mai mare economie europeana fac fata incetinirii de pe pietele emergente, informeaza Bloomberg.

Twitter intentioneaza sa renunte la limita de 140 de caractere si o va inlocui cu una de 70 de ori mai mare - surse

Twitter se gandeste foarte serios sa inlocuiasca traditionala limita de 140 de caractere din mesaje cu o limita mult mai mare, de 10. 000 de caractere, scrie site-ul Re/code care citeaza mai multe surse. Compania are 300 de milioane de utilizatori, insa creste foarte lent, astfel ca are nevoie de o schimbare majora. Schimbarea ar putea fi aplicata in acest trimestru, insa trebuie stabilit modul in care acest lucru se poate face fara a modifica radical felul in care arata site-ul. Actiunile companiei au scazut cu 2% dupa aparitia informatiei.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:01

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2585 seconds )