Libnet.ro
UNICEF

01:05

Rise Project: Codrin Stefanescu ar putea primi 4 milioane de euro pentru un teren scos ilegal din proprietatea comuna si pe care l va vinde Primariei Capitalei

Hotnews Hotnews,
 Rise Project: Codrin Stefanescu ar putea primi 4 milioane de euro pentru un teren scos ilegal din proprietatea comuna si pe care l va vinde Primariei Capitalei

Secretarul general interimar al PSD, Codrin Stefanescu, se pregateste sa incaseze 4 milioane de euro de la Primaria Capitalei prin vanzarea cu 156 euro/mp a unui teren cumparat cu 6,7 euro/mp, scrie Rise Project. continuă pe Hotnews

Codrin Stefanescu vinde Primariei Capitalei cu 156 euro/mp un teren in Bucuresti pe care l-a cumparat cu 6,7 euro/mp

Liderul PSD, Codrin Stefanescu, va vinde Primariei Capitalei cu 156 euro pe metru patrat un teren de 3,18 hectare pe care l-a cumparat cu mai multi ani in urma cu 6,7 euro pe metru patrat si care n-ar fi trebuit niciodata sa ajunga in circuitul civil.

Codrin Stefanescu: Decizia CCR, logica si foarte normala intr-un stat democratic

Secretarul general al PSD, Codrin Stefanescu, a declarat, miercuri, ca decizia CCR referitoare la protocoale este una logica si foarte normala, dar trebuie urmata o decizie, o ordonanta sau o hotarare ca.

Radu Banciu, dupa afirmatiile lui Codrin Stefanescu: Sunteti doar un impostor! Este mesajul unor tampiti care incearca sa ii manipuleze pe cetateni (VIDEO)

Radu Banciu a penalizat in termeni duri, in editia de luni a emisiuni Lumea lui Banciu, interventia lui Codrin Stefanescu, in care secretarul general PSD sustine ca dupa alegerile prezidentiale Romania va.

Codrin Stefanescu: in acest an Romania va avea un presedinte care va fi roman, neafiliat intereselor de grup straine

Secretarul general al PSD, Codrin Stefanescu, a declarat ca noul presedinte al Romaniei va fi unul roman si neafiliat intereselor straine, fara a preciza daca PSD si ALDE vor avea sau nu candidat comun.

Codrin Stefanescu: Coalitia PSD-ALDE va da presedintele Romaniei

Secretarul general al PSD, Codrin Stefanescu, a vorbit despre alegerile prezidentiale din 2019. Marele anunt este ca coalitia PSD-ALDE va da presedintele Romaniei si vom scapa de acest cosmar numit.

Amnistia pentru datoriile la stat: Firmele cu datorii la Fisc vor putea primi nlesniri la plata pe o perioada de maximum 7 ani (proiect, profit.ro)

Firmele cu datorii la Fisc, inclusiv cele controlate de stat, vor putea primi inlesniri la plata pe o perioada de maximum 7 ani, la cerere, acest mecanism urmand sa fie o alternativa la esalonarea la plata din prezent, arata un proiect de ordonanta de guvern obtinut de Profit. ro.

Ministerul Finantelor vrea sa mprumute, miercuri, 100 milioane euro

Ministerul Finantelor Publice MFP) vrea sa imprumute, miercuri - 16 ianuarie, 100 milioane euro, cu scadenta in 13 decembrie 2023, reiese dintr-un Ordin publicat in Monitorul Oficial.

CONSILIUL CONCURENTEI Amenzi de 2,45 milioane euro pentru 13 agentii de turism si ANAT

Happy Tour analizeaza toate posibilitatiile legale pentru contestarea amenzii *Christian Tour, singurul operator de turism care nu a fost sanctionat de catre Consiliului Concurentei, la finalul investigatiei *Paralela 45: Am acceptat amenda Consiliului Concurentei pentru a inchide o investigatie care treneaza de patru ani *Touring Europabus Romania si Nova Travel: Principalul &171;vinovat &187; pentru amenzile date de Consiliul Concurentei agentiilor de turism e cadrul legislativ confuz, care ar trebui imbunatatit Consiliul Concurentei a sanctionat 13 agentii de turim si Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism ANAT) cu amenzi in valoare totala de 11. 35 lei aproximativ 2,45 milioane euro) pentru coordonarea comportamentului pe piata comercializarii produselor turistice prin agentii de turism, potrivit unui comunicat de presa transmis redactiei. Autoritatea de concurenta a constatat ca, in perioada iunie 2013-septembrie 2016, 13 agentii de turism si-au coordonat politicile comerciale, inclusiv printr-un schimb de informatii sensibile din punct de vedere concurential, cu scopul de a nu permite scaderea preturilor produselor/pachetelor turistice comercializate.

Cladiri romanesti cumparate cu banii Ungariei. Cum a platit Guvernul maghiar milioane de euro pentru dorinta UDMR de a infiinta centre culturale in Romania

Guvernul Ungariei a platit 4,082 miliarde de forinti, adica peste 12,68 milioane euro, pentru o afacere imobiliara a Fundatiei pentru Scoala, patronata de UDMR si condusa de Nagy Zoltan Levente, seful de cabinet al liderului formatiunii, Kelemen Hunor.

Finantele au atras 83,5 de milioane euro de la banci

Ministerul Finantelor Publice MFP) a imprumutat, astazi, 83,5 milioane de euro de la banci.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2383 seconds )