Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ritmurile pasionale vin de la Dony si cel mai recent single Sueno Latino! Vezi aici cum suna!

Devorator Monden Devorator Monden,
Ritmurile pasionale vin de la Dony si cel mai recent single Sueno Latino! Vezi aici cum suna!

Dupa ce la sfarsitul lui 2013 ne-a cucerit cu piesa Moonlight, unul dintre cei mai sexy artisti din Romania lanseaza. continuă pe Devorator Monden

Cu o zi inainte de Davos, marii investitori afiseaza cel mai mult optimism din ultimii 5 ani

Cu o zi inainte de startul intalnirii anuale a Forumului Economic Mondial de la Davos, Elvetia, marii investitori afiseaza cel mai mult optimism din ultimii cinci ani in ceea ce priveste perspectivele economiei mondiale, scrie Mediafax. Astfel, 59% dintre investitorii intervievati recent intr-un sondaj Bloomberg Global Poll considera ca perspectivele economice se imbunatatesc, cel mai mare procentaj din ultimii cinci ani, fata de 33% in luna noiembrie. Totodata, 66% dintre investitori spun ca sunt mai optimisti decat cu un an in urma, iar doua treimi dintre acestia isi motiveaza opiniile prin accelerarea revenirii economice in statele bogate.

VIDEO Bullets over Lipscani, cel mai savuros spectacol din teatrul independent, implineste 3 ani de la premiera

Bullets over Lipscani, o comedie alerta, plina de ritm, dupa texte de Woody Allen, in cheia clasicelor filme noir americane ale anilor '40, implineste 3 ani de la premiera. Reprezentatia aniversara se joaca joi, la ora 18:45, la Godot Cafe Teatru. Noi am facut Bullets over Lipscani ca o susa si a crescut dincolo de chestia asta. Bullets over Lipscani are cel mai mare succes dintre spectacolele sale - n. red. ), se joaca cel mai mult, marturisea regizorul Eugen Gyemant intr-un interviu acordat Hotnews. ro. Bullets over Lipscani a obtinut premiile pentru Cel mai bun actor Catalin Babliuc) si Cel mai bun regizor Eugen Gyemant) la Maratonul Teatrului Independent 2012 si premiul pentru Cel mai bun actor Catalin Babliuc) la prima editie a Festivalului National de Teatru Independent 2013).

Medicul Radu Zamfir: Cel mai dificil moment a fost cand ne-am dat seama ca ne prabusim (VIDEO)

Medicul Radu Zamfir a declarat, pentru B1 TV, ca cel mai dificil moment a fost acela in care a realizat ca avionul se prabuseste. Cel mai dificil moment a fost cel in care ne-am dat seama ca ne.

Noi marturii ale medicului Radu Zamfir: Cel mai dificil moment a fost cand ne-am dat seama ca ne prabusim (VIDEO)

Medicul Radu Zamfir a declarat, pentru B1 TV, ca cel mai dificil moment a fost acela in care a realizat ca avionul se prabuseste. Cel mai dificil moment a fost cel in care ne-am dat seama ca ne.

Stiati ca exista un cel mai popular radio in inchisoare?

Pentru ca era inevitabil sa existe un top cu cele mai populare gadgeturi utilizabile in inchisoare, SONY SRF-39FP este cel mai popular radio. in imaginea de mai sus, foarte prezentabil si atractiv, este un radio AM/FM portabil cu numele de SONY SRF-39FP. Un studiu al celor de la The New Yorker a confirmat ca acest aparat este unul dintre cele mai atractive dispozitive folosite de puscariasi. Cel putin, aceasta este situatia in Statele Unite ale Americii, unde, clar, si-a castigat [].

Tudose, CohnJansen JWT: Cel mai greu este sa ai profit fara sa alterezi produsul ori sa suprasoliciti oamenii

Mentinerea profitabilitatii companiei este cel mai dificil lucru pentru un manager, acest lucru fiind greu de obtinut fara a afecta serviciile companiei si fara a suprasolicita oamenii, a declarat pentru WALL-STREET. ro, Alina Tudose, managing director.

Hunter Moore, considerat cel mai detestat om de pe internet, a fost arestat

Hunter Moore, considerat cel mai detestat om de pe internet, intrucat a postat online mai multe materiale din categoria porno din razbunare, a fost arestat joi de FBI. Moore a contribuit la piratarea unor.

HOT! Jennifer Hudson lanseaza cel mai sexy videoclip din cariera, pentru piesa I Cant Describe (The Way I Feel) feat. T.I.! Vezi aici cum arata!

Cunoscuta mai degraba pentru baladele sale sfasietoare si pentru formele plinute, Jennifer Hudson schimba macazul si ne ofera cel mai.

Toate drumurile duc la Londra: capitala britanica, cel mai vizitat oras din lume in 2013

Cu cer mai tot timpul innorat si ploi dese, poate parea o suprinza pentru multi, insa cele mai noi cifre arata ca Londra a depasit Parisul si a devenit cel mai popular oras din lume in randul turistilor. Doar in 2013 capitala britanica a fost vizitata.

Euro, in cel mai important avans din ultimele trei luni

Moneda unica europeana s-a apreciat ieri, pe pietele externe, consemnand cea mai importanta crestere din ultimele trei luni fata de dolar, dupa aparitia informatiei privind avansul sectorului industrial din regiune pana la cel mai ridicat nivel din ultimii doi ani si jumatate.

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )