Libnet.ro
UNICEF

14:00

Robbie Williams i-a ironizat pe tricolori, inainte de meciul cu Franta: Romania, da? Pariez ca Franta va invinge cu 3-0 (VIDEO)

B1 B1,
Robbie Williams i-a ironizat pe tricolori, inainte de meciul cu Franta: Romania, da? Pariez ca Franta va invinge cu 3-0 (VIDEO)

Artistul Robbie Williams a filmat un clip pentru o reclama la o marca elvetiana de cafea unde vorbeste despre meciul de deschidere de la Euro 2016: Franta Romania, spunand ca pariaza trei. continuă pe B1

Ironiile lui Robbie Williams referitoare la nationala de fotbal a Romaniei, taxate aspru pe internet

Cantaretul britanic Robbie Williams i-a lezat in mediul online pe suporterii echipei nationale a Romaniei, dupa ce a ironizat nationala de fotbal intr-o reclama video pentru brandul de.

VIDEO. EURO 2016. Robbie Williams ironizeaza echipa Romaniei, inaintea meciului cu Franta

Cantaretul Robbie Williams ii dezamageste pe numerosii lui fani din Romania, facandu-si aparitia intr-o reclama TV in care ironizeaza echipa noastra de fotbal de la EURO 2016. Robbie Williams apare int .

Robbie Williams ironizeaza nationala Romaniei intr-o reclama: Pariez pe Franta. Fanii, deranjati de atitudinea cantaretului: Revoltator VIDEO

Robbie Williams a strarnit controverse in mediul online, dupa ce intr-o reclama la o marca de cafea a luat peste picior Echipa Nationala de Fotbal a Romaniei.

Euro 2016. Scorul lui Robbie Williams pentru Franta - Romania

Robbie Williams a fost cooptat in campania care se desfasoara in jurul Campionatului European de Fotbal si care pune in miscare aceasta imensa masinarie aducatoare de bani. Fostul solist de.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2233 seconds )