Libnet.ro
UNICEF

17:15

Robert Grigorescu, fost consilier al lui Andrei Chiliman, acuzat de DNA ca a luat mita de 1,3 milioane de lei

Hotnews Hotnews,
 Robert Grigorescu, fost consilier al lui Andrei Chiliman, acuzat de DNA ca a luat mita de 1,3 milioane de lei

Robert Grigorescu, consilier al fostului edil al sectorului 1 din Capitala, Andrei Chiliman, a fost adus la DNA Ploiesti pentru a fi audiat intr-un dosar de luare de mita. DNA il acuza, intr-un comunicat oficial, ca ar fi luat mita in valoare de 1,3 milioane de lei in perioada 2009 - 2013. DNA sustine ca Robert Grigorescu cerea comision de 10-15% ca sa influenteze acordarea unor contracte de lucrari. continuă pe Hotnews

Robert Grigorescu, fost consilier al lui Andrei Chiliman, audiat la DNA Ploiesti

Robert Grigorescu, consilier al fostului edil al sectorului 1 din Capitala, Andrei Chiliman, a fost adus la DNA Ploiesti pentru a fi audiat intr-un dosar de luare de mita.

Consilierul fostului primar Andrei Chiliman, acuzat ca primit mita 1.400.000 lei

Robert Grigorescu, consilier personal al fostului primar al Sectorului 1 Andrei Chiliman, a fost audiat, miercuri, la DNA Ploiesti. Acesta este acuzat ca a primit mita in valoare totala de 1. 000 lei de la firme care au avut contracte cu primaria de.

Consilier al lui Andrei Chiliman, fost primar al Sectorului 1 Bucuresti, audiat la DNA Ploiesti pentru luare de mita

Procurorii DNA Ploiesti audiaza persoane intr-un dosar care-l vizeaza indirect pe fostul primar al Sectorului 1 din Capitala, Andrei Chiliman. Unul dintre consilierii fostului edil, Robert Grigorescu, a ajuns miercuri, 3 mai, la sediul DNA Ploiesti, sustin surse judiciare.

Un consilier al lui Andrei Chiliman, fostul edil de la Primaria Sectorului 1 din Capitala, audiat la DNA Ploiesti pentru mita

Audieri la DNA Ploiesti intr-un dosar care il vizeaza indirect pe fostul primar al Sectorului 1 din Capitala, Andrei Chiliman. Unul dintre consilierii fostului edil, Robert Grigorescu, este audiat, miercuri, de un procuror anticoruptie, sustin surse judiciare.

Robert Grigorescu, consilerul lui Andrei Chiliman, a fost plasat sub control judiciar pe cautiune. Este acuzat ca a primit 1,4 milioane de lei mita

Procurorii DNA din Ploiesti au decis sa-l plaseze sub control judiciar pe cautiune pe Robert Grigorescu, consilierul fostului primar al Sectorului 1 din Capitala. Valoarea cautiunii a fost stabilita la suma de 200. 000 de lei, spun surse judiciare.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2145 seconds )