Libnet.ro
UNICEF

23:15

Robert De Niro, Morgan Freeman si alte celebritati, implicate intr-o campanie de purtare a mastii de protectie impotriva Covid-19 (VIDEO)

B1 B1,
Robert De Niro, Morgan Freeman si alte celebritati, implicate intr-o campanie de purtare a mastii de protectie impotriva Covid-19 (VIDEO)

Purtarea mastii este una dintre masurile de prevenire si limitare pentru raspandirea anumitor boli respiratorii, inclusiv cea determinata de noul coronavirus. Este insa si una dintre temele teoriilor. continuă pe B1

Robert De Niro, Morgan Freeman si alte celebritati, implicate intr-o de purtare a mastii de protectie impotriva Covid-19 (VIDEO)

Purtarea mastii este una dintre masurile de prevenire si limitare pentru raspandirea anumitor boli respiratorii, inclusiv cea determinata de noul coronavirus. Este insa si una dintre temele teoriilor.

Robert De Niro si alte celebritati, implicate intr-o campanie pentru purtarii mastii medicale

Mai multi actori celebri si-au imprumutat vocile pentru spoturi de constientizare a necesitatii purtarii mastilor medicale, rezultat al unei initiative a statului New York, potrivit AFP. Campania intitulata Mask Up America, a fost lansata de guvernatorul Andrew Cuomo in parteneriat cu Tribeca Enterprises.

Morgan Freeman, printre celebritatile care incurajeaza purtarea mastii: imi castigati respectul VIDEO

Numeroase celebritati, printre care Robert De Niro si Morgan Freeman, participa la o campanie de preventie in lupta contra Covid-19 lansata de guvernatorul statului New York.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2117 seconds )