Libnet.ro
UNICEF

00:07

Roger Federer a pus mana pe singurul trofeu care-i lipsea: Cupa Davis. Palmaresul fenomenal al elvetianului

Adevărul Adevărul,
Roger Federer a pus mana pe singurul trofeu care-i lipsea: Cupa Davis. Palmaresul fenomenal al elvetianului

Tenismanul Roger Federer a devenit, duminica, al patrulea jucator din istorie care a castigat Cupa Davis si toate turneele de Grand Slam, dupa ce Elvetia a invins, cu scorul de 3-1, formatia Frantei. continuă pe Adevărul

Roger Federer cucereste Salatiera de Argint in Cupa Davis

Singurul trofeu care ii mai lipsea din palmares lui Roger Federer a fost obtinut de acesta, duminica, in ziua decisiva a finalei Cupei Davis cu Franta.

Roger Federer, al patrulea jucator care a castigat Cupa Davis si toate turneele de Grand Slam

Tenismanul Roger Federer a devenit, duminica, al patrulea jucator din istorie care a castigat Cupa Davis si toate turneele de Grand Slam, dupa ce Elvetia a invins, cu scorul de 3-1, formatia Frantei, informeaza L'Equipe.

Roger Federer, al patrulea jucator care a castigat Cupa Davis si toate turneele de Grand Slam

Roger Federer a devenit, duminica, al patrulea jucator din istorie care a castigat Cupa Davis si toate turneele de Grand Slam, dupa ce Elvetia a invins, cu scorul de 3-1, formatia Frantei, informeaza.

Roger Federer il invinge pe Richard Gasquet, iar Elvetia castiga in premiera Cupa Davis - Victorie cu ochii in lacrimi

Roger Federer 33 de ani) si-a trecut in palmaresul impresionat si castigarea Cupei Davis, dupa ce l-a invins in trei seturi pe Richard Gasquet 6-4, 6-2, 6-2 - meciul a durat o ora si 55 de minute). Cu ochii in lacrimi, Federer a fost aplaudat la scena deschisa la Lille, dupa ce elvetianul a mai scris o pagina in istoria tenisului mondial.

Roger Federer, dupa infrangerea cu Gael Monfils: Nu am mai jucat de mult timp pe zgura

Roger Federer a pierdut categoric partida cu Gael Monfils, rezultat in urma caruia Franta a egalat situatia 1-1) in finala Cupei Davis cu Elvetia. Federer a explicat evolutia mai putin convingatoare: Spatele nu ma doare in timpul schimburilor. Principala cauza a acestei infrangeri este faptul ca nu am mai jucat de mult timp pe zgura.

Roger Federer i-a adus Elvetiei prima Cupa Davis din istorie

Nationala Elvetiei a castigat Cupa Davis pentru prima data in istoria acestei competitii, invingand in finala cu 3-1 reprezentativa Frantei. Punctul decisiv al elvetienilor a fost adus de victoria lui Roger Federer in fata lui Richard Gasquet.

Cupa Davis, finala: Elvetia - Franta 2-1/ Victorie pentru dublul format din Roger Federer si Stanislas Wawrinka

Elvetia conduce cu 2-1 in finala Cupei Davis, dupa ce perechea formata din Roger Federer si Stanislas Wawrinka a castigat meciul cu dublul format din Richard Gasquet si Julien Benneteau.

Cum s-au aliniat planetele pentru primul trofeu de Cupa Davis pentru Roger Federer

In 2013, cand Federer incheia sezonul cu o alta) infrangere in fata lui Nadal, Roger declara, cu o mina trista si incordata, dar catusi de putin resemnata, ca se asteapta la un 2014 incomparabil mai bun, care sa faca uitat anul cel mai slab al carierei lui, an in care a coborat pana pe locul 8.

Traian Basescu a retrocedat 66 de case intr-o ZI. Cine este IMPOSTORUL care a pus mana pe uriasa avere

Traian Basescu a retrocedat 66 de case intr-o singura zi. Totul s-a intamplat in 2003 pe vremea cand era primar al Capitalei. Casele au fost retrocedate unei persoane pe nume Nicolas Jordan despre care oamenii spu.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2352 seconds )