Libnet.ro
UNICEF

10:30

Roger Federer, al patrulea jucator care a castigat Cupa Davis si toate turneele de Grand Slam

Hotnews Hotnews,
 Roger Federer, al patrulea jucator care a castigat Cupa Davis si toate turneele de Grand Slam

Tenismanul Roger Federer a devenit, duminica, al patrulea jucator din istorie care a castigat Cupa Davis si toate turneele de Grand Slam, dupa ce Elvetia a invins, cu scorul de 3-1, formatia Frantei, informeaza L'Equipe. continuă pe Hotnews

Roger Federer, al patrulea jucator care a castigat Cupa Davis si toate turneele de Grand Slam

Roger Federer a devenit, duminica, al patrulea jucator din istorie care a castigat Cupa Davis si toate turneele de Grand Slam, dupa ce Elvetia a invins, cu scorul de 3-1, formatia Frantei, informeaza.

Roger Federer i-a adus Elvetiei prima Cupa Davis din istorie

Nationala Elvetiei a castigat Cupa Davis pentru prima data in istoria acestei competitii, invingand in finala cu 3-1 reprezentativa Frantei. Punctul decisiv al elvetienilor a fost adus de victoria lui Roger Federer in fata lui Richard Gasquet.

Elvetia a castigat Cupa Davis pentru prima oara in istorie

Echipa Elvetiei a castigat Cupa Davis pentru prima oara in istorie, dupa ce conduce cu scorul de 3-1 in intalnirea cu Franta, in urma victoriei lui Roger Federer in fata lui Richard Gasquet, scor 6-4, 6-2, 6-2, scrie Mediafax .

Roger Federer a pus mana pe singurul trofeu care-i lipsea: Cupa Davis. Palmaresul fenomenal al elvetianului

Tenismanul Roger Federer a devenit, duminica, al patrulea jucator din istorie care a castigat Cupa Davis si toate turneele de Grand Slam, dupa ce Elvetia a invins, cu scorul de 3-1, formatia Frantei.

Cupa Davis, finala: Elvetia - Franta 2-1/ Victorie pentru dublul format din Roger Federer si Stanislas Wawrinka

Elvetia conduce cu 2-1 in finala Cupei Davis, dupa ce perechea formata din Roger Federer si Stanislas Wawrinka a castigat meciul cu dublul format din Richard Gasquet si Julien Benneteau.

Elvetia a castigat, in premiera, Cupa Davis. Finala s-a jucat in prezenta unui numar record de spectatori

Elvetia a castigat duminica, in premiera, Cupa Davis. Roger Federer l-a invins in trei seturi pe Richard Gasquet 6-4, 6-2, 6-2 - meciul a durat o ora si 55 de minute), informeaza Agerpres. in urma victoriei.

Roger Federer cucereste Salatiera de Argint in Cupa Davis

Singurul trofeu care ii mai lipsea din palmares lui Roger Federer a fost obtinut de acesta, duminica, in ziua decisiva a finalei Cupei Davis cu Franta.

Tenis. Elvetia castiga pentru prima data Cupa Davis

Echipa Elvetiei a castigat pentru prima data in istorie Cupa Davis, competitie considerata a fi o Cupa Mondiala a tenisului. Elvetienii, cu Roger Federer pe teren, au invins Franta cu scorul de 3-1.

Roger Federer il invinge pe Richard Gasquet, iar Elvetia castiga in premiera Cupa Davis - Victorie cu ochii in lacrimi

Roger Federer 33 de ani) si-a trecut in palmaresul impresionat si castigarea Cupei Davis, dupa ce l-a invins in trei seturi pe Richard Gasquet 6-4, 6-2, 6-2 - meciul a durat o ora si 55 de minute). Cu ochii in lacrimi, Federer a fost aplaudat la scena deschisa la Lille, dupa ce elvetianul a mai scris o pagina in istoria tenisului mondial.

CUPA DAVIS: Federer si Wawrinka obtin victoria la dublu. Elvetia la un punct de castigarea trofeului

Roger Federer si Stanislas Wawrinka s-au mobilizat exemplar, sambata, pentru partida de dublu din cadrul intalnirii de Cupa Davis cu Franta din finala acestei competitii.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2139 seconds )