Libnet.ro
UNICEF

01:05

Roger Waters s-a intrecut pe sine la Bucuresti.

România Liberă România Liberă,
Roger Waters s-a intrecut pe sine la Bucuresti.

Vanzoleala a inceput in Piata Constitutiei inca de la orele pranzului, desi portile celor cinci sectoare amenajate pentru spectatori s-au deschis la ora 17. Posesori de bilete care voiau sa-si asigure cele mai bune locuri, fani care cautau sa-si cumpere bilete pe ultima suta de metri, sau doar curiosi sa vada zidul impunator pregatit de Roger Waters pentru super-show-ul The Wall au profitat de vremea excelenta aproximativ 27 de grade Celsius au fost la Bucuresti inainte de . continuă pe România Liberă

Concert Roger Waters Ce isi doreste artistul pentru sederea la Bucuresti

Extravaganta n-a fost niciodata amprenta lui Roger Waters in viata personala, ci doar in show-urile sale. Astfel, desi va pune in scena la Bucuresti impresionantul spectacol The Wall, muzicianul britanic a avut pretentii foarte modeste pentru sederea sa in Romania.

Concert Roger Waters. Ce isi doreste artistul pentru sederea la Bucuresti

Extravaganta n-a fost niciodata amprenta lui Roger Waters in viata personala, ci doar in show-urile sale. Astfel, desi va pune in scena la Bucuresti impresionantul spectacol The Wall, muzicianul britanic a avut pretentii foarte modeste pentru sederea sa in Romania.

Masuri STRICTE de SECURITATE pentru concertul lui ROGER WATERS de la Bucuresti.

Aproximativ 190 de politisti bucuresteni si 200 de jandarmi vor fi mobilizati, miercuri, pe strazile Bucurestiului pentru mentinerea oridinii si linistii publice. Motivul: Roger Waters concerteaza in Piata Constitutiei din Capitala. Cea mai spectaculoasa productie muzicala a momentului show-ul The Wall, pregatit de Roger Waters, membrul fondator al legendarei trupe Pink Floyd, va avea loc pe 28 august 2013, in Piata Constitutiei din Bucuresti. Spectacolul din 2013 .

Concertul lui ROGER WATERS de la Bucuresti, PAZIT de 190 de politisti si 200 de jandarmi.

Aproximativ 190 de politisti bucuresteni si 200 de jandarmi vor fi mobilizati, miercuri,pe strazile Bucurestiului pentru mentinerea oridinii si linistii publice. Motivul: Roger Waters concerteaza in Piata Constitutiei din Capitala. Cea mai spectaculoasa productie muzicala a momentului show-ul The Wall, pregatit de Roger Waters, membrul fondator al legendarei trupe Pink Floyd, va avea loc pe 28 august 2013, in Piata Constitutiei din Bucuresti. Spectacolul din 2013 .

Roger Waters si Valeriu Zgonea au lovit, cu un ciocan, zidul Parlamentului.

Muzicianul Roger Waters si presedintele Camerei Deputatilor Valeriu Zgonea au lovit, intr-un gest simbolic, cu un ciocan, zidul ce imprejmuieste cladirea Palatului Parlamentului, Zgonea spunand totodata ca Waters, cu care este nascut in aceeasi zodie, va face un spectacol pe cinste la Bucuresti, transmite Mediafax. Gestul simbolic de daramare a zidului Casei Poporului facut de cei doi a avut loc inaintea concertului pe care Roger Waters urmeaza sa il sustina la Bucuresti, in Piata .

CONCERT ROGER WATERS. 50.000 de romani au intonat Another brick in the wall.

000 de oameni au participat, miercuri seara, la concertul The Wall, al artistului Roger Waters, transmite B1. Artistul britanic a interpretat numeroase melodii de pe albumul The Wall, incepand chiar cu hitul Antoher Brick in the Wall, cantat cu un cor de copii romani: Good bye blue sky, Mother, Hey You, Comfortably Numb. Citeste si Concert ROGER WATERS la Bucuresti: TOTUL despre RESTRICTII si masuri de SECURITATE In prima parte a showului, pe imensul ecran pe care .

VIDEO Mircea Geoana despre concertul Roger Waters: Sper ca ceea ce se va intampla la Bucuresti sa compenseze o frustrare de o viata

Fan Pink Floyd din adolescenta, senatorul PSD Mircea Geoana a explicat, in ajunul concertului Roger Waters, ce a insemnat formatia britanica pentru anii sai de tinerete. Politicianul se numara printre personalitatile care vor fredona hiturile rock in Piata Constitutiei, in seara de 28 august.

VIDEO Cea mai spectaculoasa productie muzicala a momentului, The Wall, prezentata de Roger Waters, miercuri, la Bucuresti

Roger Waters, membru fondator al legendarei trupe Pink Floyd, aduce miercuri in Romania cea mai spectaculoasa productie muzicala a momentului - show-ul The Wall. Anuntat a fi evenimentul anului in Romania, show-ul The Wall este o combinatie de muzica live, proiectii impresionante, efecte vizuale uimitoare si decoruri grandioase, toate reunite intr-o constructie conceputa sub forma celebrului zid.

VIDEO O concurenta de 10 ani de la Next Star canta alaturi de Roger Waters la Bucuresti

Una dintre concurentele de la talent-show-ul pentru copii Next Star, Tatiana Stefan, va canta alaturi de Roger Waters miercuri seara, in Piata Constitutiei.

Roger Waters va canta alaturi de 15 copii in cadrul concertului din Piata Constitutiei

Roger Waters va canta alaturi de 15 copii romani in cadrul show-ului de la Bucuresti, de maine. Copiii, selectati chiar de echipa lui Waters, vor urca pe scena The Wall, amplasata in Piata Constitutiei din.

ştiri din Showbiz

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2132 seconds )