Libnet.ro
UNICEF

18:45

Rogozin revine in Republica Moldova

Adevărul Adevărul,
Rogozin revine in Republica Moldova

Vicepremierul rus Dmitri Rogozin anunta ca va reveni in Republica Moldova pentru a discuta cu autoritatile de la Chisinau despre interdictiile impuse de tara sa la produsele agricole si pentru a participa la o parada militara la Tiraspol. continuă pe Adevărul

Constantin Tampiza: Lukoil va fi obligata sa-si vanda si activele din Republica Moldova si Romania

Gigantul rus Lukoil ar putea fi obligata sa-si vanda activele din Romania si Republica Moldova, in conditiile in care conflictul dintre Federatia Rusa si Ucraina se va agrava, considera Constantin Tampiza, fost director general al Lukoil Romania, potrivit bursa. ro.

Daca esti din Republica Moldova, intra pe www.din.md

Biroul pentru relatii cu diaspora a lansat un portal dedicat cetatenilor originari din Republica Moldova care locuiesc temporar sau permanent peste hotarele tarii. Site-ul din. md va oferi informatii utile despre serviciile publice, initiativele, proiectele, programele si evenimentele ce vizeaza diaspora, dar va fi si o platforma de comunicare.

Republica Moldova a depasit Ucraina in topul celor mai dezvoltate tari din punct de vedere informatic

Republica Moldova se afla in Top 100 al celor mai dezvoltate tari din punct de vedere al tehnologiei informationale si comunicatiilor, potrivit celui mai recent raport intocmit de Forumul Economic Mondial.

Cum explica Ion Iliescu faptul ca Romania si Republica Moldova nu s-au unit in august 1991

Dupa ce Monica Macovei a declarat, la Adevarul Live, ca Ion Iliescu s-a opus unirii dintre Romania si Basarabia la inceputul anilor 90, fostul sef al statului roman ii da replica: Monica Macovei minte. August 1991 nu avea cum fi momentul unificarii Romaniei cu Republica Moldova. Din foarte multe motive. De natura interna si externa. Dar mai ales externa.

MAE a repatriat din Gaza 50 de cetateni romani si alti 5 din Republica Moldova

Celula de criza activata la nivelul Ministerului Afacerilor Externe MAE) a repatriat astazi, din Fa and sia Gaza, 50 de cetateni romani majoritatea copii), 5 din Republica Moldova si alti 8 din Ungaria, din dispozitia ministrului de resort, Titus Corlatean, si sub coordonarea premierului Victor Ponta, potrivit unui comunicat publicat pe site-ul MAE.

Turoperatorii din Republica Moldova, asteptati la Targul de Turism al Romaniei

Turoperatorii, agentiile de turism, autoritatile si asociatiile profesionale din turism, structurile de cazare, statiunile turistice si complexele balneare sunt invitate de Agentia Turismului din Moldova sa participe la cea de-a 32-a editie a Targului de Turism al Romaniei, transmite IPN.

Un nou cod deontologic pentru politistii de frontiera din Republica Moldova

Politia de Frontiera a Republicii Moldova a lansat noul Cod deontologic al colaboratorilor sai. Potrivit sefului Misiunii EUBAM, Francesco Bastagli, care a participat la prezentarea codului, acesta reprezinta un pas important spre o abordare orientata spre cetateni si o cultura de serviciu imbunatatita.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,26 seconds )