Libnet.ro
UNICEF

16:15

Roland Garros 2018. Cand joaca Simona Halep cu Andrea Petkovic

Antena3 Antena3,
Roland Garros 2018. Cand joaca Simona Halep cu Andrea Petkovic

Simona Halep Andrea Petkovic. Decizie ciudata a organizatorilor de la Roland Garros: romanca va juca al 3-leamecide pe terenul 18. Simona nu va evolua mai devreme de ora 16:00. Chiar. continuă pe Antena3

Roland Garros 2018. Elogii pentru Simona Halep din partea unei adversare

Viitoarea adversara aSimonei Halep, Andrea Petkovic, are doar cuvinte frumoase la adresa romancei, despre care spune ca joaca fantastic laRoland Garros. Cele doua se vor lupta pentru un loc in op.

Simona Halep-Taylor Townsend LIVE TEXT. Cand joaca Simona Halep la Roland Garros

Simona Halep-Taylor Townsend LIVE. Meciul din turul 2 de la Roland Garros ar urma sa se joace joi, dupa ora 16. Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul unu mondial, a declarat, miercuri, ca a avut.

Roland Garros 2018. Cinci romance pe afisul de joi de la Paris

Roland Garros 2018. Organizatorii turneului de la Roland Garros 27 mai - 10 iunie) au anuntat, miercuri seara, programul zilei de joi de la al doilea turneu de Mare Slem al anului. Roland Garros 2018. Simona.

Simona Halep-Taylor Townsend LIVE TEXT. Halep matura terenul in primul set

Simona Halep-Taylor Townsend LIVE. Meciul din turul 2 de la Roland Garros ar urma sa se joace joi, dupa ora 16. Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul unu mondial, a declarat, miercuri, ca a avut.

Roland Garros 2018. Simona Halep, explicatii pentru evolutia din primul set. Nu prea intelegeam ce se intampla

Simona Halepa pierdut de o maniera clara primul set disputat la editia din 2018 a turneului de la Roland Garros. Simona a fost condusa cu 5-0 si invinsa cu 6-2. Cea mai buna jucatoare a lumii a.

Roland Garros 2018. Meciul Simonei Halep, amanat pentru miercuri

Partida dintre jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul unu mondial, si americanca Alison Riske, care trebuia sa aiba loc marti, in prima runda a turneului de la Roland Garros, a fost reprogramat.

Roland Garros 2018. Irina Bara si Mihaela Buzarnescu, in turul doi la dublu

Perechea romana Irina Bara/Mihaela Buzarnescu s-a calificat, joi, in runda a doua a probei feminine de dublu din cadrul turneului de la Roland Garros, al doilea de Mare Slem al anului, dupa 6-7 3), 6-3, 6-4 cu.

Roland Garros 2018. inca o romanca in turul doi

Jucatoarea romana Ana Bogdan s-a calificat, in premiera, in runda a doua a turneului de la Roland Garros, al doilea de Mare Slem al anului, marti seara, dupa ce a intrecut-o pe Marketa Vondrousova Cehia) cu 6-.

Roland Garros 2018. Irina Begu, calificare dramatica in turul doi

Jucatoarea romana de tenis Irina Begu s-a calificat dramatic in runda a doua a turneului de la Roland Garros, al doilea de Mare Slem al anului, dupa ce a intrecut-o pe Anna Karolina Schmiedlova Slovacia), cu.

Roland Garros, programul de smbata: Simona Halep, al treilea meci pe terenul 18; Irina Begu, la loc de cinste - a treia partida de pe Lenglen

Cap de serie numarul unu, Simona Halep va juca in turul trei de la Roland impotriva nemtoaicei Andrea Petkovic pe terenul numarul 18, dupa cum au anuntat organizatorii Grand Slam-ului parizian. Disputa va fi a treia ultima) de pe aceasta arena. Tot sambata n. r. 2 iunie) va evolua si Irina Begu cu Caroline Garcia a treia partida de pe Suzanne Lenglen).

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1978 seconds )