Libnet.ro
UNICEF

06:15

Roland Garros: Horia Tecau s-a calificat in optimile de finala ale probei de dublu mixt

B1 B1,
Roland Garros: Horia Tecau s-a calificat in optimile de finala ale probei de dublu mixt

Horia Tecau s-a calificat, miercuri, in optimile de finala ale probei de dublu mixt la Roland Garros, scrie Mediafax. Perechea Horia Tecau/Katarina Srebotnik Romania/Slovenia) a invins, in runda inaugurala,. continuă pe B1

Roland Garros: Horia Tecau si Florin Mergea, in turul doi al turneului de dublu

Echipele din care fac parte jucatorii Horia Tecau si Florin Mergea au obtinut, miercuri, calificarea in mansa secunda a turneului de la Roland Garros, al doilea Grand Slam al anului.

Roland Garros 2015: Tecau si Mergea, capi de serie. Pe ce loc au urcat

Horia Tecau este cap de serie numarul 5 in cadrul turneului de dublu de la Roland Garros, acolo unde va evolua in primul tur alaturi de coechipierul sau Jean-Julien Rojer. Romanul a inregistrat o noua ascensiune in clasamentul ATP.

Tecau si Mergea, printre favoritii turneului de dublu la Roland Garros

Horia Tecau si Florin Mergea se numara printre favoritii turneului de dublu de la Roland Garros. Cei doi au aflat, duminica, adversarii pe care ii vor intalni in primul tur.

Roland Garros 2015: Mergea si Tecau vor evolua si la dublu mixt. Cine sunt perechile lor

Turneul de la Roland Garros va avea reprezentanti din Romania si in cadrul turneului de dublu mixt, dupa ce Florin Mergea si Horia Tecau au intrat deja pe tabloul principal.

Romanca Alexandra Dulgheru s-a calificat in turul doi la Roland Garros

Romanca Alexandra Dulgheru s-a calificat in turul doi la turneul de la Roland Garros. Ea a invins-o pe americanca Nicole Gibbs cu scorul de 6-3, 6-1. Dulgheru, locul 51 WTA, o va intalni in urmatoarea etapa pe.

Irina-Camelia Begu s-a calificat in turul al doilea la Roland Garros

Jucatoarea de tenis Irina-Camelia Begu, locul 30 WTA, s-a calificat, luni, in turul doi la Roland Garros, informeaza site-ul oficial al competitiei. Begu a invins-o pe sportiva din SUA, Bethanie Mattek-Sands, locul.

Andreea Mitu a invins-o pe Alize Lim si s-a calificat in turul doi la Roland Garros

Andreea Mitu, locul 100 WTA, s-a calificat luni in turul doi la Roland Garros, dupa ce a invins-o pe tenismena franceza Alize Lim, locul 279 WTA, informeaza site-ul oficial al competitiei. Romanca a castigat.

Alexandra Dulgheru s-a calificat in turul doi la Roland Garros

Alexandra Dulgheru, locul 51 WTA, s-a calificat, luni, in turul doi la Roland Garros dupa ce a invins-o pe americanca Nicole Gibbs, locul 98 WTA, cu scorul de 6-3, 6-1, scrie Mediafax. Dupa o ora si 17 minute.

Simona Halep s-a calificat in turul al doilea la Roland Garros

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul trei mondial, s-a calificat in runda a doua a turneului de la Roland Garros, al doilea de Mare Slem al anului, duminica, dupa ce a invins-o pe rusoaica Evghenia.

Simona Halep s-a calificat in turul al doilea la Roland Garros. Cine va fi adversara romancei in aceasta faza a competitiei

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul trei mondial, s-a calificat in runda a doua a turneului de la Roland Garros, al doilea de Mare Slem al anului, duminica, dupa ce a invins-o pe rusoaica Evghenia.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2333 seconds )