Libnet.ro
UNICEF

07:45

Roland Garros Live Score. Novak Djokovic - Rafael Nadal: miercuri, ora 16.30. El Clasico 2015

România Liberă România Liberă,
Roland Garros Live Score. Novak Djokovic - Rafael Nadal: miercuri, ora 16.30. El Clasico 2015

Liderul mondial Novak Djokovic, cap de serie numarul 1, il intalneste miercuri, pe Rafael Nadal, al saselea favorit, in sferturile turneului de la Roland Garros. Este al doilea duel al din acest an, cu Nadal si Djokovic la fileu. continuă pe România Liberă

Roland Garros: Novak Djokovic vs Rafael Nadal, finala din sferturi - Rafa: Nole este favorit

Finala mult asteptata de la Roland Garros va avea loc in sferturile competitiei, Djokovic si Nadal urmand sa se dueleze miercuri, 3 iunie. Intamplator sau nu, ziua coincide cu a 29-a aniversare a campionului iberic. Novak este probabil favorit, dar am venit aici sa ma lupt, a precizat Nadal.

Roland Garros: Novak Djokovic vs Rafael Nadal 7-5, 6-3, 6-1/ L-a facut uitat pe Soderling - Nadal, invins pentru a doua oara in cariera pe zgura pariziana, de aceasta data de Novak Djokovic

Seria incredibila a Regelui s-a oprit la 70-1 victorii/infrangeri) la Roland Garros tocmai de ziua sa a implinit 29 de ani - aniversare amara), Rafa a pierdut pentru a doua oara pe zgura pe care o iubeste atat de mult in fata lui Djokovic, omul momentului in tenisul de camp masculin. Nole a dictat ritmul, a fost enervant de precis si l-a facut pe Nadal sa para mai uman ca niciodata. Djoker s-a impus in trei seturi, 7-5, 6-3, 6-1 si putem spune doar atat: Le roi est mort, vive le roi! n. r. Regele a murit, traiasca regele!).

LIVE Roland Garros: Djokovic - Nadal in sferturi

Finala din sferturi sau cel mai mare sfert de finala al tuturor timpurilor. Asa a fost prefatat al 44-lea duel dintre Novak Djokovic si Rafael Nadal, doi dintre cei mai mari jucatori din ultimii ani si nu numai in tenisul mondial.

Roland Garros: Djokovic il invinge categoric pe Nadal

Finala din sferturi sau cel mai mare sfert de finala al tuturor timpurilor. Asa a fost prefatat al 44-lea duel dintre Novak Djokovic si Rafael Nadal, doi dintre cei mai mari jucatori din ultimii ani si nu numai in tenisul mondial. Djokovic s-a impus in trei seturi obtinand una dintre cele mai categorice victorii din istoria confruntarilor cu Nadal.

Roland Garros 2015: Djokovici joaca, in sferturi, cu Rafael Nadal

Liderul mondial Novak Djokovici s-a calificat in sferturile turneului de grand slam de la Roland Garros, acolo unde il va intalni pe spaniolul Rafael Nadal, cap de serie numarul 6.

LIVE Roland Garros: Andreea Mitu in optimi de finala

Andreea Mitu evolueaza, luni, in optimile de finala de la Roland Garros contra lui Alison van Uytvanck din Belgia. Ultimul meci programat pe terenul cu numarul unu este live text in aceasta pagina dupa ora 17:30.

LIVE Roland Garros: Andreea Mitu in optimi de finala (luni, dupa 17:30)

Andreea Mitu evolueaza, luni, in optimile de finala de la Roland Garros contra lui Alison van Uytvanck din Belgia. Ultimul meci programat pe terenul cu numarul unu este live text in aceasta pagina dupa ora 17:30.

GAME cu GAME Roland Garros: Andreea Mitu in optimi de finala

Andreea Mitu a eluatvo, luni, in optimile de finala de la Roland Garros contra lui Alison van Uytvanck din Belgia. Ultimul meci programat pe terenul cu numarul unu a fost live text in aceasta pagina dupa ora 17:30.

Roland Garros. Andy Murray si Novak Djokovici se dueleaza in semifinale

Tenismanul britanic Andy Murray, locul 3 ATP si cap de serie numarul 3, s-a calificat in semifinalele turneului de la Roland Garros, al doilea Grand Slam al anului.

Novak Djokovici l-a invins pe Rafael Nadal si s-a calificat in semifinalele de la Roland Garros

Tenismanul sarb Novak Djokovici, liderul clasamentului mondial, l-a invins, miercuri, pe spaniolul Rafael Nadal, locul 7 ATP, cu scorul de 7-5, 6-3, 6-1, si s-a calificat in semifinale la Roland Garros, al doilea.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,226 seconds )