Libnet.ro
UNICEF

09:45

Roland Garros: Monica Niculescu, in turul doi dupa ce a invins-o pe Kaia Kanepi

Hotnews Hotnews,
 Roland Garros: Monica Niculescu, in turul doi dupa ce a invins-o pe Kaia Kanepi

Jucatoarea de tenis Monica Niculescu, locul 76 WTA, s-a calificat in turul doi la Roland Garros, al doilea Grand Slam al anului, dupa ce a trecut de Kaia Kanepi din Estonia, locul 26 WTA si cap de serie numarul 25, scor 5-7, 6-3, 6-1. continuă pe Hotnews

Roland Garros: Monica Niculescu s-a calificat in turul al doilea, dupa ce atrecut de Kanepi

Jucatoarea de tenis Monica Niculescu s-a calificat in turul al doilea al turneului de tenis de mare slem Roland Garros, dupa ce a trecut in prima runda de Kaia Kanepi, cap de serie 25.

Roland Garros: Monica Niculescu s-a calificat in turul al doilea, dupa ce a trecut de Kanepi

Jucatoarea de tenis Monica Niculescu s-a calificat in turul al doilea al turneului de tenis de mare slem Roland Garros, dupa ce a trecut in prima runda de Kaia Kanepi, cap de serie 25.

Monica Niculescu la Roland Garros (LIVE pe Onlinesport.ro duminica dupa ora 12:00)

Duminica debuteaza la Paris turneul de la Roland Garros, al doilea concurs de Mare Slem al anului in tenisul mondial.

Monica Niculescu s-a calificat in turul doi de la Roland Garros

Monica Niculescu 76 WTA) a invins-o pe jucatoarea din Estonia, Kaia Kanepi 26 WTA) si s-a calificat in turul doi de la Roland Garros.

Monica Niculescu s-a calificat in turul doi la Roland Garros dupa ce a invins-o pe Kaia Kanepi

Jucatoarea de tenis Monica Niculescu, locul 76 WTA, s-a calificat in turul doi la Roland Garros, al doilea Grand Slam al anului, dupa ce a trecut de Kaia Kanepi din Estonia, locul 26 WTA si cap de serie numarul .

Monica Niculescu s-a calificat in turul doi la Roland Garros

Monica Niculescu s-a calificat in turul doi la Roland Garros, al doilea turneu Grand Slam al anului, dupa ce a trecut de Kaia Kanepi din Estonia, a 25-a favorita de la Paris. Locul 76 WTA, Niculescu a revenit dupa ce.

Premiera pentru Monica Niculescu la Roland Garros

Pentru prima data in cariera sa de jucatoare profesionista, Monica Niculescu a trecut de primul tur la Roland Garros, al doilea turneu de Mare Slem din calendarul circuitului mondial.

Alexandra Dulgheru, eliminata in turul doi al calificarilor, la Roland Garros

Jucatoarea Alexandra Dulgheru, locul 137 WTA, a fost invinsa, vineri, cu scorul de 6-4, 6-3, de sportiva canadiana Aleksandra Wozniak, locul 152 WTA, dupa o partida care a durat o ora si un sfert, in turul doi.

Roland Garros: Roger Federer, en-fanfare in turul doi

Roger Federer cap de serie numarul patru) s-a calificat duminica in turul doi al turneului de Grand Slam de la Roland Garros, elvetianul invingandu-l fara emotii pe Lukas Lacko, din Slovacia.

Copil, eliminat in calificari la Roland Garros

Marius Copil nu a confirmat forma buna din acest an si a fost eliminat, joi, in turul doi al turneului de la Roland Garros.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2199 seconds )