Libnet.ro
UNICEF

16:45

Roland Garros: Sofia Kenin, in finala - Victorie in doua seturi cu Petra Kvitova

Hotnews Hotnews,
 Roland Garros: Sofia Kenin, in finala - Victorie in doua seturi cu Petra Kvitova

Sofia Kenin s-a calificat in cea de-a doua finala de Grand Slam din cariera, campioana en-titre de la Australian Open trecand de Petra Kvitova in semifinalele de la Roland Garros 6-4, 7-5). continuă pe Hotnews

Roland Garros: Sofia Kenin, in semifinale - O asteapta duelul cu Petra Kvitova

Sofia Kenin, campioana en-titre la Australian Open si cap de serie numarul 4, s-a calificat miercuri in semifinalele de la Roland Garros, faza a competitiei unde va da peste Petra Kvitova.

Roland Garros: Sofia Kenin s-a calificat in sferturi, dupa o revenire spectaculoasa cu Fiona Ferro

Sofia Kenin, a patra favorita a competitiei de la Roland Garros, a pierdut primul set al meciului disputat impotriva Fionei Ferro Franta, 49 WTA), insa a obtinut calificarea in sferturi, dupa ce s-a impus cu 2-6, 6-2, 6-1. Meciul a durat o ora si 45 de minute.

Sofia Kenin si Petra Kvitova in semifinale la Roland Garros

Miercuri au avut loc ultimele doua sferturi de finala in competitia feminina.

Iga Swiatek, in finala de la Roland Garros - Victorie clara cu Nadia Podoroska

Iga Swiatek, 19 ani, locul 54 WTA, a reusit sa se califice in finala de la Roland Garros, poloneza trecand in doua seturi, scor 6-2, 6-1, de surprinzatoarea Nadia Podoroska Argentina, 131 WTA). Reamintim ca in optimi Swiatek a trecut de Simona Halep, principala favorita la castigarea Grand Slam-ului parizian.

Cu ce s-a ales Simona Halep anul acesta. A facut anuntul dupa infrangerea dureroasa de la Roland Garros

Simona Halep a ajuns si anula cesta in finala de Grand Slam de la Roland Garros. A pierdut in fata revelatiei turneului, dar bucuria de a fi putut juca tenis, in conditiile date, ramane importanta. Cu ce s-a ales Simona Halep anul acesta Pentru a adauga la linia supararilor la Openul Francez 2020, Simona Halep .

Iga Swiatek si Sofia Kenin, cele doua finaliste de la Roland Garros

Finala din acest an a tabloului feminin de la Roland Garros le va pune fata in fata pe Sofia Kenin s.

Roland Garros: Novak Djokovic s-a calificat in sferturi, dupa o victorie in trei seturi cu Karen Khachanov

Novak Djokovic principalul favorit) s-a calificat, luni, in sferturile de finala ale turneului de la Roland Garros, dupa ce l-a invins in trei seturi, scor 6-4, 6-3, 6-3, pe rusul Karen Khachanov 16 ATP, cap de serie nr. Meciul a durat doua ore si 23 de minute.

Stim finala de pe tabloul feminin de la Roland Garros! Meci aprig in ultimul act al turneului

Sofia Kenin foto) si Iga Swiatek isi vor disputa, sambata, in direct la Eurosport, finala feminina a ultimului turneu de Mare Slam al anului.

Digisport: Moment inedit la Roland Garros. Danielle Collins i-a cerut iubitului sa se mute din tribuna in timpul meciului! Ce a urmat

Danielle Collins 57 WTA) a fost eliminata de Sofia Kenin 6 WTA), 4-6, 6-4, 6-0, in sferturile Roland Garros, meci ce a oferit un moment inedit.

Roland Garros: Stefanos Tsitsipas s-a calificat in semifinale Victorie in trei seturi cu Andrey Rublev

Stefanos Tsitsipas s-a calificat pentru prima oara in semifinalele turneului de la Roland Garros, dupa ce l-a invins, miercuri, pe Andrey Rublev, scor 7-5, 6-2, 6-3.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2201 seconds )