Libnet.ro
UNICEF

13:45

Roland Garros: Raluca Olaru, eliminata in optimi la dublu mixt

Hotnews Hotnews,
 Roland Garros: Raluca Olaru, eliminata in optimi la dublu mixt

Perechea Raluca Olaru/Franko Skugor Romania/Croatia) a fost eliminata, duminica, in optimile de finala ale probei de dublu mixt din cadrul turneului de la Roland Garros. continuă pe Hotnews

Roland Garros: Raluca Olaru si Darija Jurak au parasit proba de dublu in primul tur

Perechea Raluca Olaru/Darija Jurak Romania/Croatia), cap de serie numarul 16, a fost eliminata in primul tur al probei de dublu de la Roland Garros.

Roland Garros: Irina Bara, eliminata in primul tur al probei de dublu

Perechea Irina Bara/Dalila Jakupovic Romania/Slovenia) a fost eliminata, joi, in primul tur al probei de dublu din cadrul turneului de la Roland Garros.

Roland Garros: Naomi Osaka, eliminata in turul al treilea de Katerina Siniakova

Parcursul lui Naomi Osaka la Roland Garros s-a oprit in turul al treilea. Dupa ce a reusit reveniri de senzatie in primele doua tururi cu Schmiedlova si Azarenka), liderul mondial a fost invins de cehoaica Katerina Siniakova 42 WTA), scor 6-4, 6-2. Meciul a durat o ora si 16 minute.

Irina Begu eliminata in turul 3 la Roland Garros. A ratat mingi de set si a condus in setul doi

Romania ramane cu o singura reprezentanta in proba de simplu de la Roland Garros, dupa ce Irina Begu a fost eliminata sambata seara.

Naomi Osaka, eliminata in turul 3 la Roland Garros. Ce se intampla in clasamentul mondial

Lidera mondiala Naomi Osaka a parasit competitia de simplu de la Roland Garros eliminata in turul 3 de Katerina Siniakova.

Roland Garros: Karolina Pliskova (2 WTA), eliminata in turul trei - Cehoaica a fost invinsa in doua seturi de Petra Martic

Karolina Pliskova 2 WTA), cap de serie numarul doi si una din principalele favorite la castigarea trofeului de la Roland Garros, a fost eliminata in turul al treilea al turneului de Grand Slam de la Paris. Cehoaica a acedat in doua seturi in fata croatei Petra Martic 31 WTA), scor 3-6, 3-6.

Sorana Cirstea, eliminata de o jucatoare venita din calificari

Aventura Soranei Cirstea la Roland Garros a luat sfarsit, joi, in faza turului al doilea.

Roland Garros: Marius Copil (dublu masculin), Raluca Olaru (dublu mixt) si juniorii Filip Jianu si Nini Dica evolueaza duminica (Programul zilei)

Ziua de duminica de la Roland Garros va fi una plina pentru romani. Marius Copil va evolua in optimi la dublu masculin, Raluca Olaru va juca in aceeasi etapa la dublu mixt, in timp ce Filip-Cristian Jianu si Nici Gabriel Dica intra in competitie pe tabloul juniorilor.

Roland Garros: Zi plina pentru jucatoarele din Romania - Halep, Cirstea, Begu, Olaru si Bara evolueaza joi (Programul zilei)

Ziua de joi de la Roland Garros va fi una plina pentru sportivele din Romania. Simona Halep, Sorana Cirstea si Irina Begu vor evolua in turul doi la simplu, in timp ce Raluca Olaru si Irina Bara debuteaza in proba de dublu. Halep va inchide ziua pe arena Suzanne-Lenglen, acolo unde se va duela in premiera cu poloneza Magda Linette 87 WTA). Partida va putea fi urmarita in direct pe Eurosport si LiveText pe HotNews. ro.

Roland Garros (f): Serena Williams si Naomi Osaka au parasit competitia / Halep, Barty si Keys, in optimi

Ziua de sambata a fost una plina de surprize pe tabloul feminin de la Roland Garros. Serena Williams a fost eliminata de conationala sa Sofia Kenin 35 WTA), iar Naomi Osaka a pierdut in fata Katerinei Siniakova 42 WTA), Mai departe s-au calificat jucatoare precum Simona Halep, Ashleigh Barty si Madison Keys.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2343 seconds )