Libnet.ro
UNICEF

08:30

Naomi Osaka, eliminata in turul 3 la Roland Garros. Ce se intampla in clasamentul mondial

Online Sport Online Sport,
Naomi Osaka, eliminata in turul 3 la Roland Garros. Ce se intampla in clasamentul mondial

Lidera mondiala Naomi Osaka a parasit competitia de simplu de la Roland Garros eliminata in turul 3 de Katerina Siniakova. continuă pe Online Sport

Roland Garros: Naomi Osaka, eliminata in turul al treilea de Katerina Siniakova

Parcursul lui Naomi Osaka la Roland Garros s-a oprit in turul al treilea. Dupa ce a reusit reveniri de senzatie in primele doua tururi cu Schmiedlova si Azarenka), liderul mondial a fost invins de cehoaica Katerina Siniakova 42 WTA), scor 6-4, 6-2. Meciul a durat o ora si 16 minute.

FOTO Moment bizar! Ce a facut adversara Simonei Halep in timpul meciului cu jucatoarea noastra din turul II de la Roland Garros

Simona Halep a trecut in trei seturi de poloneza Magda Linette si s-a calificat in turul al treilea de la Roland Garros.

FOTO Moment bizar. Ce a facut adversara Simonei Halep in timpul meciului cu jucatoarea noastra din turul II de la Roland Garros

Simona Halep a trecut in trei seturi de poloneza Magda Linette si s-a calificat in turul al treilea de la Roland Garros.

Sorana Cirstea joaca azi, in turul II la Roland Garros, contra unei moldovence care si-a tatuat pe corp momentele importante ale vietii

Sorana Cirstea joaca azi in turul l doilea al turneului de la Roland Garros impotriva unei jucatoare atipice din tenisul feminin.

Irina Begu eliminata in turul 3 la Roland Garros. A ratat mingi de set si a condus in setul doi

Romania ramane cu o singura reprezentanta in proba de simplu de la Roland Garros, dupa ce Irina Begu a fost eliminata sambata seara.

Simona Halep si-a aflat adversara din turul III de la Roland Garros: Palmares ZDROBITOR pentru sportiva noastra in confruntarile directe

Simona Halep 3 WTA) va da peste Lesia Tsurenko 27 WTA), in turul III de la Roland Garros, dupa ce ucraineanca a trecut de Alexandra Krunic, potrivit gsp. ro.

Roland Garros: Simona Halep, Serena Williams si Naomi Osaka, in turul trei - Sabalenka, Wang, Kasatkina si Garcia au parasit competitia (Rezultatele zilei)

Ziua de joi de la Roland Garros a adus eliminarea mai multor capi de serie de pe tabloul de simplu feminin. Jucatoare precum Aryna Sabalenka favorita 11), Qiang Wang 16), Daria Kasatkina 21), Caroline Garcia 24) sau Su-Wei Hsieh 25) au spus adio Grand Slam-ului parizian inca din turul al doilea. Continua competitia, printre altele, Simona Halep, Serena Williams sau Naomi Osaka. Intra in material pentru a vedea rezultatele zilei de joi de pe tabloul de simplu feminin de la Roland Garros.

Roland Garros: Naomi Osaka, in turul trei dupa o partida de aproape trei ore cu Victoria Azarenka - Japoneza, nevoita inca o data sa revina de la 0-1 la seturi

Naomi Osaka a avut parte de un meci maraton in turul doi de la Roland Garros, japoneza avand nevoie de aproape trei ore pentru a o invinge pe Victoria Azarenka 43 WTA), fost lider mondial. Meciul a fost unul extrem de spectaculos, cu multe rasturnari de situatie. La fel ca in primul tur, Osaka a fost nevoita sa revina de la 0-1 la seturi. S-a terminat 4-6, 7-5, 6-3 pentru numarul 1 WTA.

Simona Halep-Magda Linette, in turul 2 la Roland Garros: cum se descurca sportiva romanca

Simona Halep 27 de ani, 3 WTA) o infrunta joi, 30 mai, pe jucatoarea poloneza Magda Linette 27 de ani, 87 WTA), in turul secund de la Roland Garros. Simona Halep joaca joi 30 mai, in turul 2 la Roland Garros impotriva sportivei Magda Linette locul 87 WTA). Poloneza a vorbit despre confruntarea cu Simona, [] .

Simona Halep, victorie in turul 3 la Roland Garros. Numarul 3 mondial s-a calificat in optimile de finala

Simona Halep joaca in turul 3 la Roland Garros, sambata, 1 iunie, de la ora 12:00. Numarul 3 mondial are sansa calificarii in fazele superioare ale competitiei. Joaca impotriva ucrainencei Lesia Tsurenko, o sportiva pe care a invins-o de 7 ori in cariera si in fata careia nu a pierdut niciodata. UPDATE Simona Halep [] .

ştiri de la Online Sport

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1995 seconds )