Libnet.ro
UNICEF

14:15

Roma 2015: Programul romanilor pentru ziua de marti. Begu si Halep, la fileu

România Liberă România Liberă,
Roma 2015: Programul romanilor pentru ziua de marti. Begu si Halep, la fileu

Cea de a doua zi a tabloului principal de la turneul WTA Premier 5, de la Roma, este una incarcata pentru romance. Simona Halep evolueaza la dublu, in timp ce Irina Begu ar trebui sa dispute doua partide. continuă pe România Liberă

Roma 2015: Simona Halep si-a aflat adversara din turul 2. Primul duel intre cele doua

Roma 2015. Simona Halep, cap de serie 2, si-a aflat adversara din turul al doilea al turneului Premier 5 de la Roma. Ea o va intalni pe americanca Alison Riske, 45 WTA.

Live Text Roma 2015. Simona Halep - Alison Riske: miercuri, ora 12.00. Romanca are nevoie de o victorie

Roma 2015. Simona Halep, cap de serie 2, o va intalni, miercuri, de la ora 12. 00, pe americanca Alison Riske, 45 WTA, in turul al doilea in cadrul turneului Premier 5 de la Roma .

Roma 2015: Irina Begu si Monica Niculescu, in turul al doilea la dublu

Romancele Irina Begu si Monica Niculescu s-au calificat in turul al doilea, la dublu, in cadrul turneului Premier 5 de la Roma.

Simona Halep: Turneul de la Roma este unul special pentru mine

Jucatoarea Simona Halep va participa in aceasta saptamana la turneul WTA Premier 5 de la Roma, dotat cu premii totale in valoare de 2. 7 milioane de dolari, turneu unde in 2013 a inceput practic ascensiunea spre al doilea loc in clasamentul mondial si cele 11 titluri obtinute la simplu.

Clasamentul WTA inainte de Roma: Lupta stransa intre Halep si Sarapova, Begu continua ascensiunea

Clasamentul WTA, actualizat luni, pastreaza ordine mondiala de la varful tenisului feminin, cu Simona Halep si Maria Sarapova ducand o lupta stransa pentru pozitia a doua. O alta romanca, Irina Begu, continua sa urce in clasament.

VIDEO. Roma 2015: Cum arata terenurile de la Foro Italico, unde joaca Halep, Williams, sau Sarapova

Foro Italico este inima sportului italian, un complex cu o indelungata traditie, acolo unde anual au loc turneele ATP Masters 1000 si WTA Premier 5. Conditiile in care evolueaza sportivii sunt printre cele mai moderne din Europa.

Semnificatii istorice pentru ziua de 10 mai

La 10 mai 1866 Carol I a fost proclamat principe suveran al Principatelor Unite, prin plebiscit. in aceeasi zi, Domnitorul Carol I al Romaniei a depus juramantul de credinta fata de tara.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2307 seconds )