Libnet.ro
UNICEF

21:45

Un roman din Italia s-a prezentat politistilor ca fiind Contele Dracula. Reactia agentilor

Antena3 Antena3,
Un roman din Italia s-a prezentat politistilor ca fiind Contele Dracula. Reactia agentilor

Barbatul a fost oprit de carabinieri in urma unui control de rutina, in Italia. Rugat sa se legitimeze, cetateanul moldovean s-a prezentat mandru ca fiind Contele Dracula. Dupa ce i-au aflat adevaratul nume, agentii l-au denuntat pentru fals cu privire la identitate. continuă pe Antena3

Accident in lant cu 25 de masini pe o sosea din Italia: Doua persoane au murit si alte cateva zeci au fost ranite (VIDEO)

Carambol pe o sosea din regiunea italiana Piemont. Doi oameni au murit si alti 30 au fost raniti intr-un accident in lant in care au fost implicate 25 de masini, informeaza.

Tulpina britanica ar putea deveni dominanta in Europa in lunile urmatoare, avertizeaza Ministerul Sanatatii din Italia

Mutatia britanica a coronavirusului ar putea deveni dominanta in toata Europa in lunile urmatoare, avertizeaza Ministerul italian al Sanatatii. Un procent de 17,8% din noile cazuri de COVID-19 in Italia sunt infectari cu noua varianta a SARS-CoV-2, aparuta in Marea Britanie, procent apropiat de cel intalnit in restul Europei.

CORONAVIRUS |Tulpina britanica ar putea fi dominanta in Europa, in urmatoarele luni. Ministrul Sanatatii din Italia: Vaccinurile continura sa fie eficiente

In Italian, un procent de 17,8% dintre cazuri aparute de COVID-19 sunt infectari cu tuplina britanica a noului coronavirsu, iar ministrul Sanatatii din peninsula avertizeaza ca aceasta ar putea fi dominanta.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )