Libnet.ro
UNICEF

20:15

Romanca disparuta in Nepal ar fi fost gasita moarta, intr-un rau, in zona in care a fost vazuta ultima data

B1 B1,
Romanca disparuta in Nepal ar fi fost gasita moarta, intr-un rau, in zona in care a fost vazuta ultima data

Romancade 26 de ani, care a disparut in urma cu mai bine de o saptamana, in Nepal, ar fi fost gasita plutind pe un rau in zona in care a fost vazuta ultima da. continuă pe B1

Cautari incheiate tragic: Romanca disparuta in Nepal a fost gasita fara viata, intr-un rau

Prietenii alpinistei Adina Popescu anunta ca tanara a fost gasita fara viata intr-un rau din Nepal, conform Reteaua de Stiri. Pe site-ul pe care se facea apel la donatii, pentru a.

Romanca disparuta in Nepal, in atentia MAE

Ambasada Romaniei in India, care asigura reprezentarea diplomatica a Romaniei si in Nepal, are in atentie cazul persoanei de cetatenie romana disparute in zona Chomrong din Nepal si a intreprins urgent demersuri pe langa autoritatile competente locale pentru obtinerea de informatii suplimentare cu privire la circumstantele disparitiei, informeaza sambata Ministerul Afacerilor Externe.

Anuntul facut de MAE in legatura cu romanca disparuta in Nepal. Colegii, prietenii si familia fac eforturi pentru a o gasi

Ambasada Romaniei in India, care asigura reprezentarea diplomatica a Romaniei si in Nepal, are in atentie cazul persoanei de cetatenie romana disparute in zona Chomrong.

Batrana de 81 de ani din Pogana a fost gasita inconstienta, existand suspiciuni ca ar fi violata

O femeie in varsta de 81 de ani din satul Mascurei, comuna Pogana, a fost gasita inconstienta, joi la amiaza, existand suspiciunea ca batrana ar fi fost violata.

ştiri de la B1

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2141 seconds )