Libnet.ro
UNICEF

23:15

O romanca, sefa de promotie la Sorbona, va lucra la cea mai mare scoala privata de business din Europa

Antena3 Antena3,
O romanca, sefa de promotie la Sorbona, va lucra la cea mai mare scoala privata de business din Europa

Andreea Grad, in varsta de 21 de ani, se poate lauda deja ca are reusite pe plan profesional cum nu multa lume are la varste mai inaintate. A terminat facultatea in cadrul. continuă pe Antena3

Lovitura pentru Volkswagen. intrerupe productia modelului Golf la cea mai mare uzina din Germania

Volkswagen VW) va suspeda incepand de luni, pentru o saptamana, productia modelului Golf la cea mai mare uzina pe care o detine in Germania, la Wolfsburg, din cauza disputelor cu doi.

Volkswagen intrerupe productia modelului Golf la cea mai mare uzina din Germania

Volkswagen VW) va suspeda incepand de luni, pentru o saptamana, productia modelului Golf la cea mai mare uzina pe care o detine in Germania, la Wolfsburg, din cauza disputelor cu doi furnizori, relateaza AFP, potrivit News. ro. Decizia vine la numai cateva zile dupa ce grupul a redus programul de lucru la mai multe fabrici din Germania.

Tancuri si vehicule blindate, la cea mai mare parada militara din istoria Buzaului

Municipiul Buzau, unde se afla una dintre cele mai mari garnizoane ale Armatei, a gazduit joi cea mai mare parada militara din istoria urbei, organizata cu ocazia centenarului Armatei a II-a. Structura militara care are in subordine zeci de unitati din estul Romaniei are comandamentul la Buzau si in prezent se numeste Divizia 2 Infanterie Getica.

Povestea de succes a unei tinere de 21 de ani din Bistrita. Romanca va lucra la cea mai mare scoala privata de business din Europa

Andreea Grad, in varsta de 21 de ani, poate spune deja ca are succes pe plan profesional. Tanara a terminat facultatea in cadrul Universitatii Paris-Sorbona, iar in scurt timp va.

Tradarea anului in fotbalul romanesc! Mihai Nesu a trait cea mai mare umilinta

Tintuit in scaunul cu rotile din 10 mai 2011, parasit de sotie si cu ambii parinti decedati, Mihai Nesu nu are liniste. Fostul international roman a avut parte de o noua lovitura teribila,.

Tarile care ofera cea mai mare recompensa pentru un aur olimpic: 1 milion de dolari pentru singura campioana a Taiwanului la Rio

Statele care au sanse mai mici de a castiga un titlu olimpic ofera totodata recompense mari pentru sportivii care reusesc aceasta performanta, relateaza CNN. Taiwan si Singapore au fost statele care au pus la bataie cei mai multi bani pentru obtinerea celei mai stralucitoare medalii la Rio, de zeci de ori mai mult decat Statele Unite, China sau tari europene cu traditie sportiva.

Care este tara care ofera cea mai mare recompensa pentru o medalie de aur la Rio si la cat se ridica aceasta

Recompensele financiare ofera medaliatilor de la Rio difera de la tara la tara si nu au nicio legatura nivelul de dezvoltare al natiunilor participante.

Sondaj UE: increderea romanilor in justitie, cu 13% mai mica fata de anul trecut. Este cea mai mare scadere inregistrata de o institutie europeana

Scade increderea romanilor in justitie, arata cel mai recent sondaj al Uniunii Europene, citat de B1 TV. Conform datelor prezentate de Eurobarometrul Comisiei Europene, doar 35 % dintre romani.

Topul localitatilor cu cea mai dramatica scadere a populatiei

Aproape 50 de orase si municipii din Romania au pierdut peste 20% din locuitori in perioada 1990 -2012, arata o statistica anexata de Guvern unui proiect de lege privind reclasificarea localitatilor din Romania. Pe primul loc in topul localitatilor cu cea mai dramatica scadere a populatiei este Brasovul cu peste 76 de mii de locuitori in minus, urmat la o distanta considerabila de Resita, a carei populatie a scazut cu circa 30 de mii. Lista este completata de Medias -23 de mii), Hunedoara -22 de mii), Petrosani, Cugir, Turnu Magurele, Sighisoara si Vulcan.

IGPR: Infractionalitatea a scazut cu peste 6% in acest an fata de 2015, ajungand la cea mai mica valoare din ultimii noua ani

Infractionalitatea a scazut cu peste 6% in acest an fata de 2015, ajungand la cea mai mica valoare din ultimii noua ani. Numarul furturilor a scazut cu 14%, al talhariilor cu 5%, iar al tentativelor de omor cu aproape 30%, potrivit bilantului pe sapte luni al Politiei Romane.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2308 seconds )