Libnet.ro
UNICEF

21:15

Romania TV, B1 TV si Antena 3 au fost amendate pentru dezechilibre in campania pentru referendum

Adevărul Adevărul,
Romania TV, B1 TV si Antena 3 au fost amendate pentru dezechilibre in campania pentru referendum

Posturile Romania TV, B1 TV si Antena 3 au fost amendate marti de catre Consiliul National al Audiovizualului CNA) cu sume intre 5. 000 si 10. 000 de lei pentru dezechilibrele din campania pentru referendum. continuă pe Adevărul

CNA: Postul Romania TV, amendat cu 5.000 de lei, pentru dezechilibre in campania pentru ...

Postul Romania TV a fost amendat, marti, de catre Consiliul National al Audiovizualului CNA), cu 5. 000 de lei, pentru modul dezechilibrat si lipsit de impartialitate in care a reflectat referendumul privind demiterea presedintelui Traian Basescu, in doua emisiuni, din 25 iulie, respectiv 30 iulie, potrivit Mediafax. CNA a analizat, in sedinta de marti, emisiunile Ultima ora si Breaking News, difuzate in 25 iulie, respectiv 30 iulie. In aceste emisiuni au fost prezenti Vasile Gherasim .

Antena 3 si B1 TV, amendate de CNA pentru dezechilibre in campania pentru referendum.

Consiliul National al Audiovizualului CNA) a decis, marti, sa amendeze Antena 3, cu 10. 000 de lei, si B1 TV, cu 5. 000 de lei, pentru modul dezechilibrat si lipsit de impartialitate in care au reflectat, in perioada 24 - 29 iulie, referendumul privind demiterea presedintelui Traian Basescu, potrivit Mediafax. CNA a analizat, in sedinta de marti, mai multe reclamatii referitoare la modul in care posturile de televiziune si radio au reflectat, in perioada 24 - 29 iulie, referendumul privind .

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2137 seconds )