Libnet.ro
UNICEF

21:00

Romania nu are capacitatea de a identifica toate infectiile nosocomiale, declara ministrul sanatatii

România Liberă România Liberă,
Romania nu are capacitatea de a identifica toate infectiile nosocomiale, declara ministrul sanatatii

Romania nu are capacitatea de a identifica toate infectiile nosocomiale, una dintre cauze fiind lipsa personalului, a afirmat, miercuri seara, ministrul Sanatatii, Patriciu Achimas-Cadariu, potrivit Agerpres. continuă pe România Liberă

Romania nu are capacitatea de a identifica toate infectiile nosocomiale, declara ministrul Sanatatii

Romania nu are capacitatea de a identifica toate infectiile nosocomiale, una dintre cauze fiind lipsa personalului, a afirmat, miercuri seara, ministrul Sanatatii, Patriciu Achimas-Cadariu, potrivit Agerpres.

Romania are nevoie de un singur fond mutual in agricultura

Romania are nevoie de un singur fond mutual in agricultura, pentru ca ar avea mai multa forta financiara, a declarat, marti, ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale MADR), Achim Irimescu, in cadrul Comisiei de specialitate din Camera Deputatilor.

Interviu cu profesorul Mihail E. Ionescu: Romania are nevoie urgenta de o flota militara proprie

Militarizarea Crimeii constituie o amenintare directa pentru securitatea Romaniei, explica profesorul Mihail E. Ionescu, directorul Centrului pentru Studii Est-Europene si Asiatice. Romania are deci nevoie de o flota proprie, este o urgenta, sustine profesorul, amintind ca acest lucru este cerut de NATO, care spune ca statele membre trebuie sa reziste primelor lovituri pana la sosirea fortelor aliate, indiferent daca e vorba despre confruntari terestre sau maritime.

Romania are oportunitatea de a deveni destinatia preferata de investitori in Europa de Est

Romania are oportunitatea de a deveni destinatia preferata de investitori in Europa de Est, in contextul in care acestia devin nelinistiti de politicile noului guvern al Poloniei, tara est-europeana cu cea mai buna evolutie in ultimii ani, considera.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1958 seconds )