Libnet.ro
UNICEF

11:01

Rosul, cel mai hot trend in sezonul rece! Iata ce purtam!

ADPM ADPM,
Rosul, cel mai hot trend in sezonul rece! Iata ce purtam!

Rosul este o culoare puternica, senzuala si feminina. Designerul Andreea Tincu a creat pentru colectia capsula Sense Shades of Red piese vestimentare rosii uni sau combinate cu alb si negru. Rosul este culoarea cea mai intensa emotional dintre toate si transforma orice femeie, fie si timida, intr-o aparitie cu adevarat speciala. continuă pe ADPM

Cel mai tanar membru MENSA este un copil de origine romana

Anthony Popa Urria, in varsta de cinci ani, este cel mai inteligent copil de pe planeta cu un IQ aproape perfect. S-a nascut in Canada si este la origine roman, potrivit wonderful-romania. com.

Dragnea a facut bilantul guvernarii PSD, in absenta lui Ponta: A fost cel mai bun premier al Romaniei

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a facut, luni, un bilant al Guvernelor Ponta, in absenta fostului prim-ministru, afirmand ca Victor Ponta a fost cel mai bun premier al Romaniei, care a lasat tara intr-o situatie economica mult mai buna decat era in 2012 si.

Cel mai grav atentat terorist asupra Europei. Istoria atacurilor insangerate de pe batranul continent

Atacurile asupra Frantei au mari sanse sa devina cele mai ingrozitoare din toata istoria moderna a Europei, dupa numarul de decese. Daca Le Figaro continua sa vorbeasca, la aceasta ora de 124 de morti, .

Atentatele din Paris, comise cel mai probabil de reteaua terorista Stat Islamic sau de Al-Qaida

Atentatele multiple comise la Paris, soldate cu aproximativ 140 de morti, poarta marcile retelelor teroriste Stat Islamic si Al-Qaida, care au amenintat in mai multe randuri Occidentul, in principal Statele Unite, Marea Britanie si Franta, cu atacuri.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 11:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2031 seconds )