Libnet.ro
UNICEF

15:01

Romania, a doua tara din regiune ca numar de turisti in Israel

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Romania, a doua tara din regiune ca numar de turisti in Israel

Ministerul Turismului din Israel asteapta 4,5 milioane de turisti in acest an Aproape 80. 000 de turisti romani au vizitat Israelul in primele 8 luni ale anului, in crestere cu 17% fata de aceeasi perioada a anului trecut, conform datelor inregistrate de Ministerul Turismului din Israel. Pana la finalul anului, Ministerul previzioneaza aproximativ 130. 000 turisti romani in Israel si 4,5 milioane de turisti din toata lumea. Anul trecut, 106. 900 de turisti autohtoni au ajuns in Israel. continuă pe Ziarul Bursa

OFICIALII FPPG: Sistarea livrarii gazelor rusesti prin Ucraina ar afecta mai multe state din regiune

Autoritatile din Romania sunt constiente de acest risc, insa el nu pune in pericol consumatorii casnici, ci pe cei industriali Sistarea livrarilor de gaze din Rusia prin Ucraina ar afecta nu doar tara noastra, ci si alte state din regiune, precum Ungaria, Slovacia, Bulgaria si Serbia, sustin reprezentantii Federatiei Patronale de Petrol si Gaze din Romania FPPG).

Gratiela Gavrilescu vrea sa revina ministru la Mediu dupa ce a demisionat in urma cu doua saptamani din acelasi post Ce spunea atunci

Gratiela Gavrilescu este in situatia de a reveni in postul din care a demisionat in urma cu nu mai putin de doua saptamani, dupa iesirea ALDE de la guvernare. Atunci, Gavrilescu spunea ca in calitate de ministru al Mediului a bifat casuta cu casuta aproape tot ce prevede programul de guvenare si ca exista viata si dupa guvernare. Gavrilescu, vicepresedinte al ALDE, este la al patrulea mandat de parlamentar, primele doua fiind din partea PNL.

Digi24: Descoperirea neasteptata facuta de politistii germani in masina a doua hoate din Romania

Un echipaj al politiei germane a facut o descoperire neasteptata in timpul patrularii intr-o zona comerciala din orasul Woldek, sambata, 7 septembrie. Atentia le-a fost atrasa de o masina cu numere de inmatriculare est-europene, in care a intrat un barbat care iesise in fuga dintr-un magazin.

Stirile ProTV: Tara din Europa care va fi lovita de una dintre cele mai dure ierni din ultimii 30 de ani

Meteorologii britanici anunta una dintre cele mai severe ierni din ultimii 30 de ani, avertizand ca tara va fi lovita din nou de fenomenul asa-numit Bestia din Est.

Tara din Europa care va fi lovita de fenomenul Bestia din Est. Sunt asteptate episoade de viscol

Marea Britanie va fi lovita din nou de fenomenul Bestia din Est. Britanicii ar putea fi afectatide o iarna severa, spun meteorologii. Expertii anunta una dintre cele mai friguroase ierni din.

Reprezentanta Comisiei Europene in Romania ecologizeaza plaja din Eforie

Reprezentanta Comisiei Europene in Romania organizeaza joi, 12 septembrie 2019, intre orele 12.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 15:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2586 seconds )