Libnet.ro
UNICEF

14:15

Romania este prima tara care a exportat gaze

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Romania este prima tara care a exportat gaze

Romania este prima tara europeana care a exportat gaze, acum 60 de ani, iar acum raspunderea depaseste cadrul national si regional, intrucat Romania este esentiala pentru securitatea energetica a intregii Europe, a declarat, astazi, Maros Sefcovic, vicepresedinte al Comisiei Europene. continuă pe Ziarul Bursa

Vicepresedintele CE: Romania este prima tara care a exportat gaze. Acum raspunderea depaseste cadrul national

Desi nu toata lumea isi aduce aminte, Romania este prima tara europeana care a exportat gaze, dar in prezent raspunderea depaseste cadrul national, tara noastra fiind importanta pentru siguranta energetica a intregii Europe, a declarat luni Maros sef269;ovi269;, vicepresedinte al Comisiei Europene.

Premiera europeana. Romania este prima tara in care Orange testeaza tehnologia 5G

Orange Romania a anuntat rezultatele primului test realizat in conditii reale de utilizare a unei retele 5G multi-vendor de tip acces radio la punct fix.

Comisarul european pentru energie, despre BRUA: Sper ca problemele cu Ungaria sa se rezolve/ Ministrul Energiei: Este imperativ ca fiecare tara care va fi tranzitata de BRUA sa avanseze n paralel cu lucrarile la gazoduct

Ministrul Energiei Anton Anton considera ca este imperativ ca fiecare tara care va fi tranzitata de BRUA sa avanseze in paralel in ceea ce priveste constructia acestui gazoduct. La randul sau, comisarul european responsabil pentru Politicie Climatice si Energie Miguel Arias Canete spera ca problemele cu Ungaria sa se rezolve pentru ca este esential sa ducem acest proiect la bun sfarsit. Declaratiile au fost facute la Reuniunea ministeriala la nivel inalt CESEC. Reamintim ca zilele trecute, reprezentanti ai Ungariei au lansat mesaje provocatoare legate de productia de gaze din Marea Neagra si de interconectarea prin conducta BRUA.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2181 seconds )