Libnet.ro
UNICEF

17:30

Romania a extradat autoritatilor din SUA unul dintre cei mai periculosi traficanti de carne vie, dar si un hacker

Antena3 Antena3,
Romania a extradat autoritatilor din SUA unul dintre cei mai periculosi traficanti de carne vie, dar si un hacker

Romania a predat autoritatilor din Statele Unite ale Americii unul dintre cei mai periculosi traficanti de carne vie si un hacker. Primul este unul dintre cei mai influenti lideri din lumea interlopa si a colaborat cu Florian Tudor, zis Rechinul, in jaful informatic din Mexic. Si cel de-al doilea, acuzat de skimming - metoda ilegala de a fura datele de pe cardurile bancare - ar putea avea implicatii in dosarul-mamut, orchestrat de fortele romane si americane. continuă pe Antena3

Doliu in PNL. A murit unul dintre cei mai vechi lideri ai liberalilor

Zi neagra pentru politica din Romania. Fostul deputat liberal Gheorghe Gabor a murit, la 78 de ani. Gheorghe Gabor a pus bazele Partidului National Liberal, in Fagaras, fiind primul presedinte PNL Fagaras, de dupa Revolutie, chiar in ianuarie 1990.

Dosarul 10 august mai intarzie o luna. Unul dintre ofiterii cercetati a sesizat CCR

Colonelul Sebastian Cucos, unul dintre ofiterii cercetati in dosarul 10 august, a cerut sesizarea Cu.

Joe Biden a ales-o pe Kamala Harris pentru functia de vicepresedinte daca va castiga alegerile din SUA

Democratul Joe Biden a ales-o pe senatoarea Kamala Harris pentru functia de vicepresedinte daca va castiga alegerile din SUA. Kamala Harris ar putea deveni prima femeie de culoare si prima femeie vicepresedinte a SUA.

EXCLUSIV Donald Trump joaca totul sau nimic la alegerile prezidentiale din SUA. Cristian Pirvulescu: Aici este riscul

A mai ramas putin timp pana la alegerile prezidentiale din SUA, programate pentru data de 3 noiembrie. in prezent, Donald Trump si Joe Biden livreaza mesaje care ii pot pozitiona cat mai bine in cursa pentru.

Digi24: EXCLUSIV Statul la stat. Cine sunt cei trei demnitari numiti pe viata in functii. Unul dintre ei se gandeste la retragere, dupa 25 de ani

In Romania exista o institutie publica unde sefii sunt numiti pe viata. Este vorba despre Consiliul Legislativ, cel care avizeaza toate legile dezbatute in Parlament.

The Most Wanted Raket din Romania: cazul interlopului care nu a putut fi prinsnici cu ajutorul Interpol

Unul dintre cei mai cautati infractori romani este un interlop originar din Republica Moldova care, in trecut, conducea lumea infractionala din regiunea Iasului.

Nicolae Zamfir, directorul IFIN-HH, a fost inlocuit din functie. Noul director interimar este Nicolae Marginean

Nicolae Zamfir, director din 2004 al Institutului National de Fizica si Inginerie Nucleara Horia Hulubei, a fost inlocuit astazi cu Nicolae Marginean, unul dintre cei mai prestigiosi cercetatori ai Institutului, presedintele Consiliului Stiintific si fost director al Departamenului de Fizica Nucleara. Nicolae Zamfir a fost acuzat de cercetatorii din Institut ca nu mai putea ocupa legal functia de director, desi mandatul ii fusese prelungit prin ordin de ministru inca 4 ani. in plus, Romania nu a mai fost inclusa in ELI ERIC, din cauza intarzierilor in constructia si operationalizarea Laserului de la Magurele.

Trei medici de la Spitalul din Arad au COVID-19. Unul dintre ei s-a infectat in Grecia

Un medic ORL, unul de ortopedie si un pediatru de la Spitalul Clinic Judetean Arad au iesit pozitivi la testul pentru coronavirus. Unul s-a infectat in contact cu un pacient din zona carantinata, altul in timpul liber, iar medicul ortoped pare sa se fi infectat in concediul petrecut in Grecia, transmite Mediafax.

Ce se intampla pe platourile Mission: Impossible 7, unul dintre cele mai asteptate filme

Filmarile desfasurate pentru o secventa de actiune la o cariera dezafectata din Oxfordshire au luat o turnura demna de film. Astfel, productia pentru Mission: Impossible 7 a fost oprita.

Managerul Spitalului Vaslui, Ana Rinder, internata in stare grava cu suspiciunea de COVID-19. Fiul ei, unul dintre adolescentii din grupul adus de pe litoral de ISU

Cazul celor 30 detineri din Vaslui gasiti pe litoral, ajunsi focar de coronavirus, ia amploare. Managerul Spitalului Judetean de Urgenta, Ana Rinder 43 ani), a ajuns marti, 11 august in stare grava la.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2161 seconds )