Libnet.ro
UNICEF

01:05

Romania va gazdui Centrul european pentru securitate cibernetica. Este prima Agentie UE de pe teritoriul tarii noastre

Adevărul Adevărul,
Romania va gazdui Centrul european pentru securitate cibernetica. Este prima Agentie UE de pe teritoriul tarii noastre

Ministrul de Externe Bogdan Aurescu anunta joi, intr-o postare pe Twitter, ca, dupa demersuri diplomatice intense, Bucurestiul va gazdui Centrul Cyber al UE - prima Agentie UE de pe teritoriul Romaniei. Bucurestiul a candidat alaturi de alte sase orase: Bruxelles, Munchen, Varsovia, Vilnius, Luxemburg si Leon Spania), potrivit politico. eu. continuă pe Adevărul

Succes romanesc: Centrul European pentru Securitate Cibernetica, la Bucuresti

O veste excelenta pentru Romania, de la Bruxelles: Bucurestiul va gazdui Centrul European pentru Securitate Cibernetica. Este un succes remarcabil al diplomatiei noastre si o recunoastere a expertizei romanesti in acest domeniu esential. Importanta sigurantei informatice este reliefata, acum, de atacurile cibernetice impotriva companiilor si institutiilor implicate in pregatirea vaccinarii anti-Covid, precum Agentia Europeana a Medicamentelor.

Nicusor Dan: Primaria Capitalei si Ministerul Transporturilor vor colabora in operationalizarea viitorului Centru European pentru Securitate Cibernetica Ce rol va juca Primaria Bucurestiului

Primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, anunta joi ca Municipalitatea va colabora cu Ministerul Transporturilor, Infrastructurii si Comunicatiilor in procesul de operationalizare a Centrului Cyber al UE care.

Prima agentie europeana in Romania: ce e Centrul European de Securitate Cibernetica si cum a luat Bucurestiul fata Bruxellesului

Romania va gazdui prima agentie europeana, una cu rol major in securitatea cibernetica a blocului comunitar. Centrul European de Securitate Cibernetica va avea sediul la Bucuresti, oras ales.

Romania va gazdui Centrul Cyber al Uniunii Europene, anunta ministrul Bogdan Aurescu

Romania va gazdui Centrul Cyber al Uniunii Europene, a anuntat pe Twitter ministrul de Externe Bogdan Aurescu.

Bucurestiul va gazdui Centrul de Securitate Cibernetica al Uniunii Eurropene - prima structura a UE de pe teritoriul Romaniei Iohannis: Este un succes exceptional Care va fi rolul institutiei

Bucurestiul va gazdui Centrul Cyber al Uniunii Europene - prima structura a UE de pe teritoriul Romaniei, a anuntat ministrul de Externe, Bogdan Aurescu. Presedintele Klaus Iohannis a apreciat ca Romania a inregistrat astfel un succes diplomatic exceptional. Centrul european de competente industriale, tehnologice si de cercetare in domeniul securitatii cibernetice ECCC) va avea sediul la Bucuresti, iar obiectivul acestei institutii, care va coopera cu huburi specializate nationale, va fi sa centralizeze ecosistemul de securitate tehnologica si industriala al statelor membre, pentru ca blocul comunitar sa fie mai bine pregatit in fata amenintarilor.

Bucurestiul va gazdui Centrul Cyberal Uniunii Europene. Klaus Iohannis: Un succes diplomatic exceptional. Este o oportunitate deosebita de a contribui la securitatea cibernetica a tuturor statelor membre UE (VIDEO)

Capitala Romaniei va gazdui Centrul Cyberal Uniunii Europene. Este vorba despre un centru european de competente industriale, tehnologie si de cercetare in domeniul securitatii cibernetice, aceasta fiind.

BODE: Romania are toate conditiile pentru a gazdui Centrul Cyber al UE si merita pe deplin acest lucru

Romania are toate conditiile pentru a gazdui Centrul Cyber al Uniunii Europene si merita pe deplin acest lucru, Bucurestiul fiind selectat in urma unei competitii foarte stranse cu alte orase europene importate, a declarat ministrul Transporturilor, Infrastructurii si Comunicatiilor, Lucian Bode, conform Agerpres.

Prima Agentie UE din Romania Ministrul afacerilor externe: Bucurestiul va gazdui Centrul Cyber al UE

Ministrul afacerilor externe, Bogdan Aurescu, a anuntat, intr-o postare pe Twitter, ca Bucurestiul va gazdui Centrul Cyber al UE, prima Agentie a Uniunii de pe teritoriul Romaniei. Bogdan Aurescu:.

Supa de oase, varianta inedita pentru sezonul rece. Este la indemana tuturor gospodinelor

Supa de oase e una din preferatele romanilor, mai ales in sezonul rece cand felul principal trebuie sa fie neaparat ceva cald si lichid. Este la indemana tuturor gospodinelor si te ajuta sa termini rapid un preparat care sa si fie pe placul tuturor pofticiosilor de la masa. Supa de oase, preparat inedit pentru sezonul .

Reusita istorica pentru Romania. Klaus Iohannis a facut anuntul diminetii

La inceputul acestei luni UE anunta ca sapte orase concureaza pentru a gazdui noul centru cibernetic al UE. Este vorba de Centrul European de Securitate Cibernetica. Noul centru va gestiona miliarde din fondurile UE pentru cercetarea securitatii cibernetice. Centrul European de Securitate Cibernetica, la Bucuresti in cursa pentru Centrul European de Securitate Cibernetica au concurat .

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2303 seconds )