Libnet.ro
UNICEF

17:01

Romania - Grecia 1-1/ Tricolorii rateaza calificarea - Inca un Mondial vazut la televizor

Hotnews Hotnews,
 Romania - Grecia 1-1/ Tricolorii rateaza calificarea - Inca un Mondial vazut la televizor

Romania a amanat, cu cel putin inca patru ani, o participare la Campionatul Mondial de fotbal, tricolorii remizand, scor 1-1, meciul retur cu Grecia, din barajul de calificare la turneul final din Brazilia. Cu scorul general de 4-2, elenii merg meritat la competitia din vara anului viitor. Duelul tactic al celor doi tehnicieni a fost castigat categoric de Fernando Santos. Din tribunele Arenei Nationale s-a auzit celebrul Piti, lasa-ne!. continuă pe Hotnews

FOTOGALERIE: Romania - Grecia 1-1/ Tricolorii rateaza calificarea - Inca un Mondial vazut la televizor

Romania a amanat, cu cel putin inca patru ani, o participare la Campionatul Mondial de fotbal, tricolorii remizand, scor 1-1, meciul retur cu Grecia, din barajul de calificare la turneul final din Brazilia. Cu scorul general de 4-2, elenii merg meritat la competitia din vara anului viitor. Duelul tactic al celor doi tehnicieni a fost castigat categoric de Fernando Santos. Din tribunele Arenei Nationale s-a auzit celebrul Piti, lasa-ne!.

LiveTEXT Romania - Grecia: Lupta decisiva pentru Rio! Meciul ANULUI, de la 21.00.

Nationala Romaniei disputa, in aceasta seara, de la ora 21. 00, pe Arena Nationala, meciul decisiv pentru calificarea la mondialul din Brazilia, de anul viitor. Tricolorii trebuie sa invinga Grecia cu 2-0, dupa ce in deplasare au pierdut cu 1-3, in meciul livetext pe romanialibera. ro. LiveText Romania - Grecia: 0-0 1-3 tur), de la ora 21. 00 difuzare tv: Antena 1, livetext pe romanialibera. ro) Vezi in imaginile de mai sus valoarea fotbalului din Romania versus Grecia, in cifre Romania isi .

Romania - Grecia se vede la Antena 1 si Antena 3. Vedetele, despre sansele de calificare ale tricolorilor

Romania - Grecia, meciul decisiv pentru calificarea la Cupa Mondiala din 2014, se vede la Antena 1 si Antena 3. Pe parcursul zilei, mai multe vedete vor veni la microfonul Antenei 3 si vor discuta despre sansele.

Aproximativ 1.700 de suporteri eleni vor asista la partida Romania - Grecia de pe Arena Nationala

Purtatorul de cuvant al Jandarmeriei Bucuresti a anuntat, marti, ca la partida retur a barajului pentru calificarea la turneul final alCupei Mondiale 2014 Romania - Grecia vor participa aproximativ 1. 700 de.

Jandarmeria Capitalei: 62 de persoane retinute inaintea meciului Romania - Grecia

Jandarmii au descoperit si retinut, marti seara, in jurul orei 19. 45, intr-o fabrica dezafectata din zona Pietei Muncii, 62 de persoane care confectionau mai multe bannere si aveau asupra lor materiale pirotehnice pe care intentionau sa le introduca in stadion, la meciul Romania - Grecia.

Cinci luni de inchisoare, cu suspendare, pentru opt suporteri romani. Au incercat sa introduca fumigene pe stadion la meciul Romania-Grecia

Opt suporteri romani au fost retinuti de autoritatile elene, pentru incidentele survenite cu ocazia meciului Romania-Grecia. Acestia au fost condamnati la cinci luni de inchisoare, cu suspendare, dupa ce au.

LIVE Romania - Grecia, toate informatiile inainte de meci. Echipa de start a Romaniei

Apasati aici cele mai calde stiri inainte de meciul Romania - Grecia, care incepe de la ora 21:00. Partida este live-text in modulul special onlinesport. ro.

LIVE Romania - Grecia, toate informatiile inainte de meci

Apasati aici cele mai calde stiri inainte de meciul Romania - Grecia, care incepe de la ora 21:00. Partida este live-text in modulul special onlinesport. ro.

INCIDENTE inaintea meciului Romania - Grecia: 62 de persoane au fost retinute.

Jandarmii au descoperit si retinut, marti seara, intr-o fabrica dezafectata din zona Pietei Muncii, 62 de persoane care confectionau mai multe bannere si aveau asupra lor materiale pirotehnice pe care intentionau sa le introduca in stadion, la meciul Romania - Grecia, informeaza Mediafax. Bannerele nu aveau legatura cu sustinerea echipei nationale si contineau cuvinte jignitoare la adresa unor persoane, a declarat purtatorul de cuvant al Jandarmeriei Capitalei, Georgian Enache, Enache a .

Bucuresti: Trafic restrictionat incepand cu ora 15:00, din cauza partidei Romania - Grecia

Traficul rutier va fi restrictionat marti in Bucuresti, incepand cu ora 15:00, din cauza partidei retur din play-off-ulCampionatului Mondial Romania - Grecia, disputata pe stadionul Arena Nationala.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2285 seconds )