Libnet.ro
UNICEF

01:05

Romania, o inchisoare pentru cei saraci |OPINIE

România Liberă România Liberă,
Romania, o inchisoare pentru cei saraci |OPINIE

Noi, oamenii obisnuiti, care ne trimitem copiii la scoli supraaglomerate sau care ne internam in spitale de groaza, in care colegi de salon de sunt gandacii si infectiile nozocomiale, noi nu avem de ales. Noi nu ne putem permite sa ne tratam in spitale moderne si curate din Occident in care, minune, medicii au cu ce sa-si faca meseria si iti mai si zambesc. Pentru noi, oamenii obisnuiti, cei care ne castigam existenta din munca, nu din furat, Romania este o inchisoare. continuă pe România Liberă

VARSTA NU CONTEAZA: O adolescenta pro-ISIS CONDAMNATA la 6 ani iNCHISOARE pentru ranirea unui politist in Hanovra

Un tribunal german a condamnat, joi, la sase ani de inchisoare - cu executare - o adolescenta germano-marocana care a ranit grav un politist. Infractiunea a fost comisa in sustinerea gruparii.

Adolescenta germano-marocana de 16 ani, condamnata la 6 ani de inchisoare pentru ca a ranit grav un politist in Hanovra

Un tribunal german a condamnat, joi, la sase ani de inchisoare - cu executare - o adolescenta germano-marocana pentru ca l-a ranit grav pe un politist, cu un cutit, in februarie 2016, o infractiune comisa in sustinerea gruparii Statului Islamic, relateaza AFP, citata de News. ro.

O adolescenta in varsta de 16 ani a fost condamnata la sase ani de inchisoare pentru terorism, in Germania

Un tribunal din Germania a decis sa condamne o adolescenta de 16 ani la sase ani de inchisoare, dupa ce aceasta a ranit grav un politist, iar atacul ar fi fost comandat de reteaua terorista Stat Islamic, potrivit Dpa.

Germania va introduce o taxa pentru cei care vor circula pe autostrazi

Autoritatile din Germania au luat o decizie importanta cu autostrazile, cei care circula pe acestea fiind nevoiti sa plateasca o taxa periodica, arata Reuters.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2044 seconds )