Libnet.ro
UNICEF

08:15

Romania a inregistrat in luna mai al doilea cel mai puternic avans al vanzarilor de retail din UE

Antena3 Antena3,
Romania a inregistrat in luna mai al doilea cel mai puternic avans al vanzarilor de retail din UE

Romania a inregistrat in luna mai a doua cea mai puternica rata de crestere a vanzarilor de retail din Uniunea Europeana, atat fata de aprilie, cat si comparativ cu aceeasi luna a anului trecut, potrivit. continuă pe Antena3

Romania a inregistrat in luna mai al doilea cel mai puternic avans al vanzarilor de retail din UE

Romania a inregistrat in luna mai a doua cea mai puternica rata de crestere a vanzarilor de retail din UE, atat fata de aprilie, cat si in comparatie cu anul trecut, informeaza Eurostat. Vanzarile au.

DACIA, cel mai puternic avans al inmatricularilor pe piata din Franta, de peste 30%

Inmatricularile de autoturisme Dacia noi in Franta au crescut cu 30,4% in primele sase luni ale anului, la 58. 582 unitati, inregistrand cel mai puternic avans dintre marcile cu vanzari semnificative, in.

Un CASTEL din Romania, al doilea cel mai frumos din lume. E una din cele mai mari si mai bine conservate cetati feudale din Europa de Est

Cetatea Fagaras este al doilea cel mai frumos castel din lume, potrivit unui clasament realizat de Hopper, un site dedicat planificarii calatoriilor, informeaza huffingtonpost. com, potrivit Mediafax. in.

Scadere a preturilor productiei industriale: 0,3% in luna mai, comparativ cu aprilie

Preturile productiei industriale din Romania s-au diminuat pe total cu 0,3% in luna mai comparativ cu aprilie, scaderile inregistrandu-se atat pe piata interna -0,3%), cat si pe cea externa -0,2%), a anuntat miercuri Institutul National de Statistica.

Economistii BT: Evolutia pietei fortei de munca in luna mai a fost influentata de intarzierea investitiilor in economie

Evolutia pietei fortei de munca in luna mai a fost influentata de intarzierea investitiilor in economie, in contextul incertitudinilor induse de anul electoral cu impact asupra deciziilor fiscal-bugetare), a contextului regional situatia din Ucraina), dar si a faptului ca exporturile si industria s-au apropiat de nivelul potential in primavara acestui an. Practic, in luna mai, rata somajului a intrerupt tendinta descendenta din ultimele luni, scriu intr-o nota transmisa marti economistii din cadrul Departamentului de analiza a Bancii Transilvania, la cateva minute dupa ce Statistica a anuntat rata somajului din luna mai.

Contrabanda cu tigarete a ajuns 16,1% din piata in luna mai

Piata neagra a tigaretelor si-a continuat cresterea si in mai, pentru a sasea luna consecutiv, ajungand la un nivel de 16,1% din total, fata de 15,8% in martie si circa 14% la finele anului trecut, conform datelor companiei de cercetare Novel.

INS: Numarul autorizatiilor de constructie a crescut cu 6,3% in luna mai. Bucurestiul si nord-vestul tarii sunt cele mai active

Numarul autorizatiilor de construire pentru cladiri rezidentiale a crescut in mai cu 6,3% fata de aprilie, la 3. 586, iar in primele cinci luni s-au eliberat aproape 14. 000 autorizatii, in stagnare comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut, potrivit datelor Institutului National de Statistica INS).

Business B1 la zi: Creditul pentru populatie si firme s-a redus cu 0,6% in luna mai (VIDEO)

Creditul pentru populatie si firme a scazut in mai cu 0,6% fata de aprilie, la 216,94 miliarde lei, pe fondul reducerii imprumuturilor in valuta exprimate in lei cu 1,9%, la 127,8 miliarde lei, in timp ce.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2197 seconds )